Help! De dokter verzuipt

Vind jij het ook zo lekker om op zaterdagochtend nog even tegen je geliefde aan te schurken?? Of om op zaterdagmiddag gezellig met je lief door de winkelstraten te struinen om net dié schoenen te vinden, die nergens meer te krijgen zijn?? Nou, dat lijkt ons ook héél leuk….! Maar helaas, druk druk druk. Vandaar deze oproep om ons bij te staan bij een aantal vrijwilligerstaken. Eén daarvan is de zogeheten ‘zaterdagdienst’ in het Witte huisje.

Je bent dan gedurende het seizoen een paar uurtjes op de zaterdagochtend óf -middag gastvrouw of gastheer. Je ontvangt de elftalleiders en scheidsrechters en vertelt ze in welke kleedkamer zij zich kunnen omkleden en op welk veld er gespeeld gaat worden. Na afloop van de wedstrijd is het vaak nog even wachten tot de scheidsrechter alle formaliteiten heeft afgehandeld  en wordt de wedstrijd, meestal onder het genot van een (al dan niet licht alcoholisch)  drankje, nog even nabeschouwd. Zoals je ziet, een universitaire studie is niet echt vereist voor dit ‘werk’, maar enige sociale vaardigheid zou wel heel prettig zijn.

Wil je eerst wat meer informatie over de zaterdagdienst, of wil je eerst een (paar..) keer meelopen om te ervaren wat het precies inhoudt? Aarzel dan niet maar bel, sms, app of mail ons gerust. Je kan ons ook even persoonlijk benaderen. Wij zijn meestal van maandagochtend tot zaterdagavond op de club te vinden!

Eduard Koster 06 – 1320 33 50 of e.l.g.koster@gmail.com

Oh ja, mede namens het voltallige bestuur, alvast bedankt voor je aanmelding!

Top