Hoevelaken VR2

DA drogisterij en parfumerie Van Altena een trouwe sponsor bij vrouwentak
Hoevelaken VR2 is zaterdag 25 november 2017 in het nieuw gestoken door DA drogisterij en parfumerie Van Altena. Dat is niet voor het eerste, want de DA is al vanaf 18 september 2010 bij het Hoevelakense meisjes en vrouwenvoetbal betrokken. Op genoemde datum reikt Gert van Altena voor de eerste keer nieuwe shirts uit. Dan nog aan meisjes C. De speelsters zijn echter nog in de groei en langzaam maar zeker worden de shirts te klein. DA blijft echter trouw aan sc Hoevelaken, ook wanneer de speelsters in 2014 overgaan van de jeugd naar de senioren. Als Hoevelaken VR2 gaan de speelsters verder met hun carrière, maar DA blijft op de borst prijken.


Staand vlnr: Joëlle van Looijengoed, Lotte van Bloemendaal, Debbie Kok, Roos Oostrom, Saskia Molenaar, Dianne van de Berkt, Celine Zieltjes, Jacintha Hemmers-de Wilde, Sander van der Horst (trainer), Wendy (bedrijfsleidster DA, op foto onder).
Voor vlnr: Hans van Zoeren (leider), Laura Bos, Maartje van den Brink, Ilse Ruiter, Ashley Verbeek, Maaike de Boer, Nicole van Zoeren, Susan Hilhorst, Rianne Mulder.


Leider Hans van Zoeren (links) en trainer/coach Sander van der Horst (rechts) bedanken bedrijfsleidster Wendy van de DA voor de verlenging van de shirtsponsorovereenkomst.

https://www.facebook.com/DA-drogisterij-en-parfumerie-van-Altena-471051929771600/

Top