• Na een succesvolle kwalificatie in een poule met Zwart-Wit ‘63, Zeewolde en EFC ‘58 heeft de O21 van Hoevelaken zich als poulewinnaar geplaatst voor de finaledag van de Beloften Competitie regio Oost.

  Vorig jaar waren de beloften van Hoevelaken ook aanwezig op de Kotkampweg in Enschede. En hoe! Zonder verwachtingspatroon werd de finaledag gewonnen en reisden de Hoevelakense beloften als triomfators huiswaarts.

  Ingestuurd door: Hendrik-Jan Vonk

  Of dat huzarenstukje herhaald kan worden is de grote vraag die 22 juni centraal staat. De selectie van Hoevelaken O21 bestaat 22 juni uit de volgende spelers:

  Andy Tolboom, Mark Kijlstra, Tein Schuiteman, Daan Kleinveld, Duco van de Heuvel, Jesse de Koning, Noah van de Haar, Jelle Bos, Paul Eleveld, Wester Schuiteman, Marvin van de Brom, Bjorn van de Veen, Daan Vinke en Jesse van de Ham.

  “Enkele sterkhouders ontbreken om uiteenlopende redenen, maar ook dit jaar gaan we met een enthousiaste en getalenteerde groep op pad. De jongens die meegaan hebben allemaal een bijdrage geleverd aan de kwalificatie en voor zes spelers is het de tweede keer op een rij dat ze een finaledag mogen spelen. De selectie is een mooie mix van spelers uit de A-, B- en O19 selectie.”

  De begeleiding is in handen van Herko Wilgenburg, Dion Boekhout, Ramon Hak en Hendrik-Jan Vonk.

   

  Poule C: Lunteren, Dedemsvaart en De Bataven als tegenstanders

  Hoevelaken O21 is ingedeeld in poule C waar het achtereenvolgens De Bataven, Lunteren en Dedemsvaart treft. “Een pittige loting met mooie tegenstanders. Verenigingen met een rijk verleden en selectieteams die op een hoog / hoger niveau spelen. Pikant detail is dat de nummer 1(Hoevelaken) en de nummer 3 (Lunteren) van de vorige editie elkaar al in de poulefase treffen”.

  Indeling poule A tot en met D, Beloften competitie 2024