•  

   

   

  Verslag Algemene Leden Vergadering 2021

   

   

   

  1) Opening

   

  Lieve mensen, fijn dat jullie er allemaal zijn.

   

   

   

  Tot vandaag zijn ons in 2021 16 mensen ontvallen. Een groot aantal, en ik wil met jullie nu hun namen noemen en hierna een minuut stil zijn. Het zijn: Gerard van Altena, Kees van Duijn, Jelle Faber, Gijs van Ginkel, Wil Groen, Piet Kokje, Jan van Leyenhorst, Jacqueline Lokerse, Gré Louis, Bert Niemeijer, Frans Overmars, Bob de Roode, Coen Verbrugge, Tom de Vette, Annie Vreekamp en Henk Wilgenburg.

   

   

   

  (Staand een minuut stilte)

   

   

   

  Nogmaals wat fijn dat jullie er vanavond allemaal weer zijn. Voor het eerst sinds oktober 2019 weer een plenaire en fysieke vergadering. 27 jubilarissen! Wat een weelde. Voor ik begin over ons bij s.c. Hoevelaken wil ik jullie iets vertellen. Ik heb het op zaterdag 18 september al met een aantal van jullie gedeeld. Het is zaterdagavond, wat later in de Johan Cruijff Arena. Joris Stoffels verkoopt zo’n 40 loten in zijn supportersvak voor de Grote Clubactie. Ook in mijn vak, met zoons Jimmy en Vincent naast me, is het gezellig. Nadat Hoevelaken met 1-4 van Lienden heeft gewonnen en zich voorbereidt op de échte competitie, heeft ook mijn andere clubje gewonnen van Cambuur. Met duidelijke cijfers. Dit zijn de mooiste zaterdagen. Je vertrekt met enige euforie vanuit Kleinhoven en als jouw club in de Kuip, Galgenwaard, Philips Stadion of JC Arena dan ook nog wint, dan is de zaterdag helemaal compleet.

   

   

   

  Mijn jongste zoon vertelt me dat hij vandaag met zijn 9e van Door Vriendschap Verenigd Amsterdam heeft gewonnen. Lastige wedstrijd met 9 man  om 11.00 uur met een mix van oud selectiespelers en ook spelers die nog geen lantaarnpaal  kunnen passeren. Ze worden gesponsord door brouwerij “de eeuwige jeugd”. Prachtig eufemisme. In de rust komt de arbiter van dienst de kleedkamer in. Amsterdamse kelderklasse, geen enkele scheidsrechter is door het bestuur geregeld en deze man in het zwart speelt daar handig op in. Twee wedstrijden op zaterdag (11 en 15 uur) en ook op zondag. Wie hij het tikkie van 35 euri mag sturen? Dat is snel verdiend, 140 euro per weekeinde. Ik begreep dat Ronnie Oosterbroek ook net een smartphone heeft…hopelijk weet hij nog niet hoe je deze tikkies stuurt.

   

   

   

  “Alle gekheid op een stokkie”, maar wat zijn we dan rijk bij ons in  Hoevelaken. Men betaalt in de Amsterdamse kelderklasse al 70 euri meer contributie  voor senioren en dus ook nog eens 3 euro voor een scheids per wedstrijd thuis. Ik herinner me nog de discussies 10-15 jaar geleden op zaterdagavond 20 uur aan tafel. Lange zaterdag achter de rug, mooiste dag van de week voorbij, maar het bestuur zus, het bestuur zo…Nu een beetje waardering, zij het jaren later. Een bus huren? Een camper zul je bedoelen, want niemand heeft een auto. Wie is er verzorger, wie doet de kantine, elk jaar een andere voorzitter. Kortom,  count your blessings, tel jouw zegeningen.

   

   

   

  En die zegeningen hebben we. Nieuwe bestuursleden Edward Beitler, Maarten Stoffels, Herko Wilgenburg, Rob van der Marck en Jeroen van Dijk. Ik kan me op dit moment geen beter (jeugd-)bestuur wensen.

   

   

   

  De diensten op zaterdag in het Witte Huisje zijn onder leiding van Ilona geregeld. De  EHBO is geregeld door Samara en de grote clubactie is een groot succes door Bram Gerards en Wim Pulskens. Scheidsrechterscommissie met Henk Jacobs en Albert te Lindert lijkt ook zijn vruchten te gaan afwerpen.

   

   

   

  Er heerst op dit moment een goede vibe bij onze club. We zullen zo de mededelingen doen voor al weer 821 leden. Hierna een gedegen jaarrekening met controle kascommissie, waarna bestuursverkiezing en huldiging  van de 27  jubilarissen.

   

   

   

  Ik voel me als voorzitter happy met zo’n club met zo veel goedwillende en meewerkende vrijwilligers. Een rijk gevoel en dat wil ik koesteren. Nooit meer een lockdown met verlies van zo veel sociale contacten. Nooit meer nee tegen de kaarters op donderdag. Nooit meer een blokkade van de donderdagavond en de hele zaterdag. We laten ons die donderdagavond, de mooiste avond in verenigd Nederland, en de zaterdag als mooiste dag van  de week niet meer afpakken. Door welke mutant van COVID 19 dan ook.

   

   

   

  Tot de eventuele verdere afschalingen per 1 november moeten we natuurlijk wel voorzichtig zijn. Ik hoop dat op 1 november alles wordt losgelaten en verheug me dan al op de Derby vijf dagen later, tegen Terschuur.

   

   

   

  Ik wens ons allen een mooi seizoen met veel kansen. Soms win je, soms verlies je, maar blijf sportief. We moeten het samen doen met welke kleur, religie of welke sexuele geaardheid dan ook. We zijn een regenboognatie, waarbij iedereen aan het eind van die regenboog zijn of haar pot met goud hoopt te vinden.

   

   

   

  Ik wens jullie, de spelers, toeschouwers en sponsoren een top seizoen.

   

   

   

  Afwezigen met kennisgeving: Maarten Stoffels, Wiegert van Hoorn, Jos Springveld, Hans Reitsma, Dennis de Haas, Marcel Doppenberg, Fred Hoksbergen, Jan van den Heuvel

   

   

   

  2) Ingekomen stukken
  Er zijn geen ingekomen stukken voor de ALV.

   

  3) Mededelingen bestuur

   

  Nieuwbouw

  Door corona hebben we de nieuwbouw uitgesteld. Nu wordt er onder andere vanwege gestegen prijzen een nieuwe calculatie en begroting gemaakt. Daarna wordt er gekeken hoe de financiering plaatsvindt met maximaal een hypotheek van 250.000 euro en de rest eigen financiering. De bouw zal waarschijnlijk niet eerder beginnen dan juni 2022. De vergunningen die zijn aangevraagd zijn dan nog geldig.

   

  Accommodatie/aanvraag nieuw kunstgrasveld
  Vanwege krapte op trainingsavonden is de aanvraagprocedure voor een derde kunstgrasveld gestart bij de gemeente. Het is ter vervanging van één van de grasvelden. De gemeente geeft aan dat we minimaal 880 leden moeten hebben voordat een derde kunstgras mogelijk is. De suggestie die wordt gedaan is om de Hummels ook als lid te registreren.

   

  Scheidsrechterscommissie
  Scheidsrechters is een probleem bij ons en bij alle andere clubs en ook bij de KNVB. Binnen sc Hoevelaken zijn Albert te Lindert en Henk Jacobs bereid gevonden om de Scheidsrechterscommissie te starten om te werken aan de opbouw van het toekomstig scheidsrechterskorps.

   

  Spelersvolgsysteem
  Spelersvolgsysteem dat we binnen sc Hoevelaken gaan gebruiken heet Dotcomsport. Afgelopen september zijn trainers/coaches/scouts geïnformeerd. We beginnen met het vervangen van de scoutingformulieren door beoordeling in Dotcomsport.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Communicatie (nieuwe schermen, app, site)
  We hebben als club een Mediapakket aangeschaft waarmee we Sportlink (o.a. wedstrijdzaken zoals programma en uitslagen) en andere communicatie kunnen koppelen aan broadcasting via TV’s in de kantine, via onze website en via de app Voetbal.nl. We zoeken nog iemand die kan meehelpen met het opzetten en verder uitrollen hiervan.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Sport BSO
  Tom Buitink zal de komende maanden beginnen met een Sport BSO bij sc Hoevelaken. De vergunning is nu binnen en mensen hebben nu 6 weken de tijd om eventueel bezwaar te maken. Daarna kan de Sport BSO starten.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Jubileum vrouwenvoetbal
  Op 31 januari 2022 is het jubileum van 50 jaar vrouwenvoetbal bij sc Hoevelaken. Hier zal onder andere aandacht worden besteed met de viering op vrijdag 28 januari 2022.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  4) Jaarverslagen van secretaris, jeugd, senioren, sponsoring, technische zaken en kantinezaken

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  1. Algemeen verslag door Rob van der Marck
   De vorige ledenvergadering was op 11 januari van dit jaar en digitaal. Lekker snel, maar ook onpersoonlijk. Daarom is het fijn dat we hier fysiek aanwezig kunnen zijn om het seizoen 2020-2021 in alle facetten te bespreken met elkaar.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Als dit een verslag zou zijn van wat we afgelopen seizoen allemaal niet hebben gedaan, dan zou het een lang verslag worden. Maar we hebben heel veel jubilarissen van wel twee seizoenen, dus die tijd hebben we niet. En het is ook niet leuk om te vertellen over wat er niet is gebeurd, want er is ook zoveel wel gebeurd.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Algemeen bestuur, jeugdbestuur, dagelijks bestuur en heel veel andere vrijwilligers zijn op de achtergrond doorgegaan om te organiseren wat er wel te organiseren viel.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Voetbal:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Trainingen voor de jeugd, vanaf eind januari zelfs onder avondklok regime
  • Vanaf begin maart ook weer voor senioren onder de 27 jaar
  • Onderlinge wedstrijden voor de jeugd, later ook voor jonge senioren
  • Regiocup voor de jeugd
  • Enkele statistieken: slechts 160 officiële beker- en competitiewedstrijden; 10 gele kaarten; 6 duels uitsluiting

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Organisatorische zaken:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Voorbereiding Sport BSO
  • Onderhoud van de velden door de Onderhoudscommissie en de firma Wencop
  • Overleg met Beheercommissie Buitensport Nijkerk
  • Overleg met de Nijkerkse voetbalverenigingen en de KNVB
  • Aanvragen van subsidies en tegemoetkomingen
  • Opstellen en ondertekenen van contracten met trainers en verzorger

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  We hebben dit seizoen ook te maken gehad met de minder leuke kanten van “een open sportpark”. Misschien had het te maken met de verveling tijdens corona, of dat denken wij dan maar; eind maart en begin april kregen we te maken met vernielingen op ons sportpark. We hebben met z’n allen de figuurlijke klappen opgevangen en de rotzooi opgeruimd en ook boa’s en politie erbij betrokken. Gelukkig is daarna ook op dat vlak stil geworden.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Qua ledenaantal gaat het goed met sc Hoevelaken. Het voetbalseizoen werd op 30 juni afgesloten met 797 leden en dat is een stijging van 27 leden ten opzichte van het vorige seizoen. Op 3 leden na het hoogste aantal leden aan het eind van een seizoen. Chapeau voor iedereen die sc Hoevelaken trouw is gebleven in donkere tijden. Op naar het licht…!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Verslag Jeugd door Edward Beitler, vervanger van Maarten Stoffels

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Beste leden van SC Hoevelaken,

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Helaas kan ik er vanavond vanuit mijn nieuwe rol niet bij zijn. Ik lijk één van getroffenen van de voorspelde Grote Griepgolf te zijn. Heel spijtig dat ik net getroffen ben op de avond dat ik naar verwachting als jeugdvoorzitter wordt geïnstalleerd. Fijn in ieder geval dat Edward vanavond namens mij het woord aan jullie wil richten.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Vanuit deze positie wil ik ten eerste namens het gehele jeugdbestuur Jurgen Tomassen hartelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de jeugd van SC Hoevelaken. We hebben dit einde augustus met beide besturen al persoonlijk gedaan, maar ook vandaag wilde ik dit graag  nog even benoemen. Dank je wel Jurgen.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  We kijken eerst even terug op het afgelopen jeugdvoetbalseizoen en dan nog kort even vooruit naar het huidige seizoen.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Er is veel gezegd over afgelopen seizoen met Covid 19. Vanuit ons perspectief kan ik alleen maar aangeven dat ik ongelofelijk trots ben op alle trainers / coaches / de onderhoudsploeg, natuurlijk de  coördinatoren en alle anderen die ervoor gezorgd hebben dat alle kinderen vrijwel continue hebben kunnen blijven voetballen. Naast de doordeweekse trainingen is er vrijwel iedere zaterdag gezorgd voor een programma. Of het nu onderlinge wedstrijden, gemengde toernooitjes, een voetbalspektakel met allerlei leuke speelelementen of voetgolf betrof. Er werd altijd weer gevoetbald in een positieve sfeer.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Tijdens afgelopen seizoen liepen de teams steeds voller met nieuwe aanmeldingen en dat heeft zich voor dit seizoen weer doorgezet. Veel nieuwe kinderen hebben de weg naar Sportpark Kleinhoven gevonden. Zo zijn de Hummels gestart met ruim 30 kinderen, waarvan ruim 1/3e meisjes. Vorig seizoen startten we met 6 tot 10 kinderen. Dat zegt wel genoeg. Het jeugdvoetbal leeft in alle geledingen. Of het nu prestatief is met op dit moment 4 teams spelend in de hoofdklasse of in een lagere teams waar met veel plezier en gezelligheid een balletje wordt getrapt.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Tot slot wil ik nog aangeven dat we als jeugdbestuur een aantal initiatieven zijn gestart. Het zal u niet zijn ontgaan dat we voor het eerst sinds jaren weer de Grote Club Actie zijn gestart. Onder leiding van twee ouders, Bram Gerards en Wim Pulskens, hebben we nu al een record opbrengst opgehaald van bijna €6000,00 en we verwachten dat hier nog wel een flink bedrag bij gaat komen. Dit naast de prachtige opbrengst van bijna € 1600,00 welke we van Albert Heijn voor de Voetbalpassie actie gaan ontvangen.  De opbrengsten gaan we gebruiken voor een nieuwe website, informatieschermen in de kantine, uitbreiding van de mogelijkheden van de app voetbal.nl en nieuwe doelen voor de jeugd.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Daarnaast hebben we begin september informatieavonden georganiseerd voor alle jeugdtrainers en coaches voor het Spelervolgsysteem. In dit systeem kunnen de ontwikkelingen van spelers worden bijgehouden, maar staan ook honderden oefenvormen klaar en kunnen wedstrijden en trainingen worden voorbereid.  Een mooie stap in de ontwikkeling van de jeugdafdeling van SC Hoevelaken.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Ik wens jullie vanaf thuis nog een heel mooie avond toe en ik wil alle jubilarissen hierbij van harte feliciteren.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Verslag Voetbal Technische Zaken door Sander te Hoonte

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Als VTZ hebben we het afgelopen jaar een rustig jaar gehad. Door de corona was er minder te scouten en ook op trainersgebied was het mede daardoor rustig. Niet alleen de corona zorgt ervoor dat het rustig is, ook omdat de samenwerking met bestuur en jeugdbestuur op een goede wijze verloopt. Op voetbalgebied hebben we vorig jaar alle mogelijkheden benut die er waren. Zo was er bij Hoevelaken toch bijna altijd beweging op de velden.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Met het indelen van spelers lijken we de afgelopen jaren een goede samenwerking te hebben gevonden tussen scouts en coördinatoren, afgelopen jaar waren de discussies op een paar vingers te tellen.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Een belangrijk besluit wat vorig jaar moest worden genomen was wel/niet deelnemen aan de O23-competitie. De KNVB stuurt, om verschillende redenen, aan op het verlengen van de jeugdopleiding met een leeftijdscategorie van O21/O23. Uit onderzoek is gebleken dat hiermee wordt voldaan aan de behoefte van deze leeftijdscategorie en voetbaltechnisch bijdraagt om het niveau te verhogen. We hebben dit in een grote groep, met trainers van JO19, A- en B-selectie en VTZ besproken en gekeken of dit bij Hoevelaken al tot de mogelijkheden zou behoren en welke impact dit ging hebben. Uiteindelijk hebben we besloten dat het dit jaar nog te kort dag was om de echte gevolgen te overzien. Wel hebben we het verzoek wat er vervolgens kwam vanuit de JO19 groep toegejuicht om wel te starten met deze leeftijdscategorie, maar dan niet als selectie-team en dit jaar verder te kijken.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Een van de zaken die ik jaarlijks benoem is het belang van selectie-spelers die als trainer betrokken zijn bij de vereniging. Pascal de Jong is ook dit jaar trainer van de 15-1, Edwin Duijst traint al jaren samen met Ruben Kruithof de 11-1, Jesse van der Meer heeft meerdere rollen als vrijwillig trainer, Siem Kooistra begeleid de hummels maar ook vanuit zijn rol bij de voetbalschool. In dat kader is het goed om te zien dat vanuit de hummels steeds meer spelers doorkomen die een ouder hebben met voetbalervaring in de selectie en dat deze stuk voor stuk een deel van de begeleiding voor hun rekening nemen.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Toch zijn we voor een groot deel nog altijd afhankelijk van vrijwilligers zonder voetbal- en of trainerservaring en ook in het corona-tijdperk hebben we toch weer een trainersclinic kunnen organiseren. Net als de ledenvergadering digitaal en dit was anders, maar niet minder leerzaam.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Een korte samenvatting van een bijzonder seizoen.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Verslag Sponsorcommissie door Léon Breuers

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Beste leden van sc Hoevelaken,

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hierbij het verslag van de sponsorcommissie die, net als vorig jaar, bestaat uit de volgende personen: Bas Wernsen, Martin Schreuders, Marc Welgraven, Ludo Horst en Léon Breuers.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  We kunnen er helaas niet omheen, maar door Covid 19 was het ook voor de sponsorcommissie een bijzonder jaar. Het was in veel opzichten een relatief rustig jaar, maar daarentegen zorgde de onzekerheid natuurlijk ook bij ons voor de nodige onrust. Hoe lang ging dit duren en wat zou deze pandemie gaan betekenen voor onze sponsoren en daarmee ook voor hun sponsoring aan onze club? Kortom, we hebben betere tijden gekend.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Vorig jaar konden wij met trots melden dat Doppenberg Bouwbedrijf onze nieuwe hoofdsponsor was geworden voor tenminste 3 seizoenen. Maar dat er in het eerste seizoen van onze samenwerking zo weinig gevoetbald zou gaan worden, hadden wij ons uiteraard heel anders voorgesteld. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor andere nieuwe kledingsponsoren. Uiteraard zullen we waar mogelijk de lopende contracten met een seizoen verlengen.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Het is werkelijk geweldig dat geen enkel bedrijf, als gevolg van Corona, heeft afgehaakt als sponsor van onze club. Wel om andere redenen stoppen er jaarlijks enkele sponsoren en gelukkig komen er ook altijd weer nieuwe bij. Per saldo is het aantal sponsoren exact gelijk gebleven, te weten 117 en de totale sponsoropbrengst is ook ongeveer gelijk gebleven, waarbij grote kledinguitgave voor de selectie in een bepaald jaar (zoals in het afgelopen jaar) een wat vertekend beeld geeft.  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Marc Welgraven is door het jaar heen weer ongekend druk geweest om alle teams van kleding te voorzien, maar het resultaat is ernaar. Alle teams lopen er weer picobello bij. De inname aan het einde van het seizoen en natuurlijk de uitgave van de kleding aan het begin van het nieuwe seizoen zorgt voor een extra piek in de werkzaamheden van Marc, maar mede door een strakke planning en de medewerking van alle teams is het prima verlopen. Dank daarvoor!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Vorig jaar hebben we veel reclameborden vervangen, m.n. aan de zijde van het Kerkepad. Daar zijn nog wat plekken vrij en wij hopen deze in de loop van dit seizoen alsnog te kunnen invullen.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Robin Elverding heeft zich vorig jaar aangemeld om de Euro 50 Club weer nieuw leven in te blazen. We rekenen erop dat we in de komende maanden alsnog de vrije plekjes op het fraaie Euro 50 Club bord van nieuwe naambordjes mogen voorzien.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Als gevolg van de Coronamaatregelen, hebben we helaas geen sponsoractiviteit kunnen organiseren en zijn ook de Sportminded Hoevelaken bijeenkomsten uit de agenda’s geschrapt. Uiteraard hopen we dit binnenkort ook weer op te kunnen pakken.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  We hebben achter de schermen kunnen werken aan het verder professionaliseren van de club. Vorig jaar hebben we een CRM pakket (Sponsit) aangeschaft en de afgelopen maanden zijn we drukdoende geweest om dit systeem te voeden met de benodigde sponsorinformatie. Denk hierbij o.a. aan het invoeren van de naw gegevens van de sponsoren en het digitaliseren van de gemaakte afspraken / contracten. Ook zijn de afspraken omtrent de gesponsorde kleding hierin vastgelegd. Vanuit dit systeem wordt vanaf heden ook de facturatie gegenereerd.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Vorig seizoen hebben wij i.v.m. Corona niet heel actief nieuwe sponsoren benaderd, maar inmiddels hebben we weer een mooi lijstje met potentiële sponsoren waar we contact mee hebben opgenomen en deels ook al met succes.  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Vaak wordt het succes van de sponsorcommissie gemeten aan het aantal reclameborden langs de velden. Maar denk ook eens aan de advertenties in de clubbladen en op de website, de gesponsorde kleding en tassen, de balsponsoren, de sponsor van de man of the match, gratis materialen, gratis appels, de gesponsorde hoge tafels en koffiebekertjes in de kantine, etc. etc. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Ook komt het steeds vaker voor dat we een min of meer nieuwe vorm van sponsoring hanteren. De sponsor betaalt sc Hoevelaken een vergoeding per transactie, wanneer leden van de club bij de betreffende sponsor een aan- of verkoop realiseren. Voorbeelden hiervan zijn; een auto kopen via een Broekhuis vestiging of je huis verkopen via De Register Makelaar en recent de ‘VOETBALPASSIE’ actie bij Albert Heijn. Afgelopen seizoen, heeft dit exclusief AH een kleine 2000 euro opgeleverd.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  We mogen er heel trots op zijn dat we met elkaar zo’n grote groep sponsoren blijvend aan onze club weten te binden. Juist in moeilijke tijden, zoals het afgelopen jaar, zijn zij van grote waarde voor de continuïteit van onze club. En daarom wil ik hen, namens de gehele club, enorm bedanken voor hun zeer gewaarde steun!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Verslag Kantinezaken door Carla Welgraven

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Kantinezaken was in seizoen 2020/2021 natuurlijk erg rustig. Het seizoen is gestart zonder publiek en werkzaamheden bestonden voornamelijk uit uitzoeken wat er over de datum was, aan de jeugd uitdelen en veel opruimen. Pas aan het eind van het seizoen mocht er weer iets buiten en gelukkig is dit seizoen in ieder geval normaal gestart.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  5) Financieel jaarverslag seizoen 2020/2021 inclusief oordeel Kascommissie

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  1. Toelichting door Rudy de Rijk

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Het seizoen 2020-2021wordt afgesloten met een positief saldo van € 18.350,00, waarbij een positief saldo werd begroot van € 2.500,00.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  In maart 2020 werden we bij sc Hoevelaken geconfronteerd met de gevolgen van het Covid-19 virus. In augustus2020 leek alles weer terug te keren naar het “normale”, echter eind september 2020 mocht de kantine weer sluiten vanwege Covid-19 en niet veel later werd het voetballen voor velen weer aan banden gelegd. Uiteindelijk mocht aan het einde van het tweede kalender kwartaal de kantine weer open.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De kantine opbrengsten zijn dus als gevolg van het sluiten van de kantine fors lager uitgekomen dan de begroting en de vorige jaren, namelijk op € 10.000,00, dit was het vorige seizoen nog € 48.000,00, per saldo dus een vermindering van € 38.000,00 ten opzichte van het ook al zeer slechte seizoen 2019-2020.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De geïnde contributies lagen in het seizoen lager dan begroot en kwamen uiteindelijk ook iets lager uit dan het vorig seizoen. Er lopen op dit moment nog diverse acties om de niet betaalde bedragen van het seizoen geïnd te krijgen. Nu iedereen weer op de club aanwezig is, en aanspreekbaar is, zal dit ook voor een groot gedeelte ook nog wel gaan lukken.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De opbrengsten uit de sponsoring lijken op het eerste gezicht fors minder dan vorig jaar en de begroting, hier zit alleen een verschuiving in tussen materiaal en kleding. Daarnaast heeft de sponsor ING in het verleden hun periode van sponsoring uit de pas laten lopen met ons verslag jaar. Derhalve hebben we besloten om die werkwijze te volgen, hetgeen voor ons een nadelige impact heeft op dit verslagjaar.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De overige opbrengsten zijn met name gestegen door een eenmalige subsidie van € 42.334,00vanwege Covid-19.In het vorige verslagjaar bedroeg dit nog € 4.000,00.Daarnaast hadden we vanuit een Betaald Voetbal Organisatie een vergoeding voor het opleiden van een lid die bij ons alles SC Hoevelaken zijn jeugdopleiding heeft gevolgd.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De bijdrage uit de vriendenloterij is over z’n hoogtepunt heen, daar zijn we aan het einde van seizoen 2014-2015 mee begonnen, voor dit verslagjaar konden we een heel jaar op de opbrengsten rekenen.  (€  3.985,00), vorig jaar was dit nog € 4.304,00, een nieuwe actie hiervoor is vanwege Covid-19 niet doorgegaan.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De totale opbrengsten muteerden van €  200.3231,00 (vorig jaar) naar € 185.597,00.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Net als aan de opbrengstenkant wordt ook de kostenkant qua mutaties bijna overal beïnvloed door de gevolgen van Covid-19. De personeelskosten zijn lager dan vorig jaar. Positief is wel dat een aantal trainers enige tijd hebben afgezien van salaris vanwege COVID-19 om de club te steunen.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De kosten van de accommodatie zijn lager dan het vorig seizoen.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Op regelniveau zijn er wel een paar verschillen te constateren, zo nemen de kosten van energie af, daar waar de reguliere afschrijvingen dalen als gevolg van de extra afschrijvingen van de afgelopen jaren. Ook dit jaar schrijven we weer extra af, dit jaar voor een bedrag van € 40.000,00 (vorig jaar€ 14.000). Door deze extra afschrijvingen creëren we ruimte in onze begrotingen van de toekomst om bijvoorbeeld een investering te doen in een nieuw “wit huisje”. De afschrijvingen die daar dan uit volgen, kunnen dan gemakkelijk in de begroting worden opgevangen.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Vanwege de sluiting van de kantine en de keuken sinds de eerste uitbraak van corona kregen we dit jaar een forse teruggave op de energie nota van het complex.
  Daarnaast heeft de Gemeente Nijkerk besloten om een huurmatiging te geven vanwege COVID-19. Dit leverde al een forse besparing op. Tevens mogen wij met ingang vanaf 1 januari een deel van de door ons zelf uitgevoerde werkzaamheden aan het complex doorberekening aan de uitvoerder. Deze werkzaamheden leveren op jaarbasis een besparing op van € 13.000,00. Voor dit verslag jaar dus een extra besparing op de huur van € 6.500,00.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De kosten van de KNVB zijn per saldo lager dan het vorig seizoen, dit omdat de KNVB heeft besloten om niet alle bijdragen te innen vanwege COVID-19.
  De kosten van het materiaal en kleding zijn iets lager uitgekomen dan het budget en vorig jaar, met de reden die al genoemd is bij de post sponsoring.
  Dit jaar zijn ook de kosten van de diverse teams, zoals bussen, niet gebruikt hetgeen de kosten fors gedrukt hebben.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Per saldo dalen de kosten van € 195.672,00 (vorig jaar) naar € 166.578,00.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Onder aan de streep vermeerdert het resultaat ten opzichte van vorig jaar van € 4.649,00 naar een resultaat van € 18.350,00.
  Voetballend was het seizoen 2020-2021 er een om snel te vergeten. Financieel zijn we er als club goed doorheen gekomen met alle inspanningen van een ieder. De post liquide middelen zullen we meenemen in het financiële plaatje van een nieuw wit huisje, met als doel om tot een zo gunstig mogelijke verhouding te komen tussen eigen middelen en een externe financiering. Vast staat wel dat we een substantieel deel kunnen opbrengen uit eigen middelen. Gelet op het positieve jaarresultaat is besloten om dit jaar weer € 2.000,00toe te voegen aan het jubileumfonds.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Verklaring Kascommissie – Henriëtte van Dusschoten en Jeroen Venema

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Voorgelezen door Jeroen Venema:
  “Op donderdag 7 oktober 2021 heeft de Kascommissie, bestaande uit Henriëtte van Dusschoten en Jeroen Venema, de jaarstukken bestaande uit de resultatenrekening, balans, facturen en bankafschriften bestudeerd en besproken met de Penningmeester.
  De Kascommissie is van oordeel dat de stukken in orde zijn en een getrouw beeld geven van de financiële ontwikkelingen afgelopen jaar.
  De Penningsmeester heeft aangegeven vanaf komend seizoen de contributiebetalingen te laten verlopen via Sportlink. De Kascommissie juicht dit initiatief toe.
  De Kascommissie adviseert de Algemene Ledenvergadering om de jaarstukken goed te keuren en décharge te verlenen aan het bestuur.”

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De Algemene Ledenvergadering gaat akkoord en verleent décharge aan het bestuur. Henriëtte van Dusschoten en Jeroen Venema gaan beiden door in de Kascommissie.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  6) Begroting seizoen 2021/2022
  De begroting 2021/2022 wordt toegelicht door de Penningmeester. Er zijn geen vragen over de begroting en deze wordt daarmee vastgesteld.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  7) Bestuursverkiezing
  Aftredend en niet herkiesbaar zijn Eduard Koster (secretaris), Jurgen Tomassen (jeugdvoorzitter) en Thijs Smeenk (wedstrijdsecretaris)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Eduard Koster, dank voor 5 jaar secretaris zijn. Niet jouw makkelijkste periode bij sc Hoevelaken. Corona, cardiale klachten… Je hebt een pagina in het grote jubileumboek van 2013. Stille kracht, man van de lijstjes, lootjes verkopen voor de jeugd, secretaris jeugdbestuur, ITC, etc. OP 28-08 tijdens onze bestuurs BBQ al bedankt met “Buitenkant links” over Willem van Hanegem. De Kromme belde jou ooit in een moeilijke tijd op en stak je een hart onder de riem. Goeie gozert die Willem! Eduard, je blijft bij de club betrokken, nu dan bij de ITC. Veel dank.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Jurgen Tomassen, dank voor 5 jaar jeugdvoorzitter zijn. Geen gemakkelijke klus, nadat Klaas van Veluw was gestopt en Jan van den Hoeven bedankte voor de eer. Je hebt het op jouw manier gedaan en ook jou hebben we bedankt op 28-08 tijdens de bbq met het boek van Anna. Veel dank.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Thijs Smeenk is afwezig en dient het ANP als reporter tijdens Oranje-Gibraltar. Jarenlang wedstrijdsecretaris. Al jaren leider van de <17-1 met trouwe vriend Aart Brons. En natuurlijk altijd in de weer voor de John Blankenstein foundation. Op TV, in de VI, etc. Ook voor jou wappert de eerder genoemde vlag. Voor jou een mooi boekje over Anna van der Breggen (“Achter het podium”) en een klein cadeau om het onder genot van een drankje te lezen. Je woont al weer jaren in de Jordaan, maar we hopen dat je bij ons blijft komen, net als broer Rutger, vader en oud jeugdvoorzitter Gerard en moeder Annie.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Voorstel vanuit het bestuur voor nieuwe bestuursleden zijn Rob van der Marck (secretaris), Maarten Stoffels (jeugdvoorzitter) en Herko Wilgenburg (wedstrijdsecretaris)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De verkiezing van Rob, Maarten en Herko wordt goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Aftredend en herkiesbaar zijn Ruud de Rijk (penningmeester) en Carla Welgraven (kantinezaken)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De herverkiezing van Ruud en Carla wordt goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  8) Huldiging jubilarissen (25, 40 en 50 jaar lid in 2020 en 2021)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  25 jaar lid
  Marco van Beek (2021), André van de Bunt (2021), Peter van der Weerd (2020), Dave Geurtsen (2020), Daniël van Hoeijen (2021), Hidde Hulshof (2021), Milan van den Hoeven (2021), Peter Louis (2020), Martin Schreuders (2021), Henk Ginkel (2021), Sander van der Horst (2021), Jeroen Venema (2021), Hennie Nieuwenburg (2020), Hans Reitsma (2020), Robert van Leijenhorst (2020), Klaas van Veluw (2021), Dennis de Haas (2020).

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  40 jaar lid
  André de Bruijn (2021), Iwan Jacobs (2021), Marcel Doppenberg (2020).

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  50 jaar lid, Hein Buitenhuis (2020), Frits van Dijk (2021), Robert Kreuning (2020), Richard Voogt (2021), Gerrit van Middendorp (2021), Jan van den Heuvel (2021), Fred Hoksbergen (2021).

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Klaas van Veluw, Ab en Janny van den Bor worden benoemd tot Lid van Verdienste
  • Jan Beitler, Henk van Zoeren, Rini Vreekamp en Jan Haverkamp worden benoemd tot Erelid.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Marco van Beek (2021)
  Marco, ik kende jou niet zo goed en ik was even bang dat ik vanavond met een mond vol tanden zou staan. Gelukkig sprak ik afgelopen zaterdag jouw broer Jack. Je speelde vooral bij de overige senioren, werd hovenier en je hebt nu een eigen bedrijf. Daarom zagen we je ook wat minder. Ook was je leider en trainer van de jeugd.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  André van de Bunt (2021)
  Inmiddels de trotse vader van Puck en supertrots op vriendin Anne. Wie had dit gedacht? Ik heb “Bunt” nog zien spelen in het 1e, o.a. als linksback tijdens een memorabele wedstrijd tegen Doornspijk uit. Jos Springveld en Bas Buitink kregen als verzorger en leider rood van arbiter Weuring, maar jij bleef onverstoorbaar bij deze “Reuring bij Weuring”. Het meest bijzondere moment en gelijk mijn eerste kennismaking met jullie, jij en Peter, was op een zondagmorgen. Het was na een feestje. Ik moest nog even iets ophalen als secretaris en vond onder de kapstok in de garderobe twee vrienden in slaap gevallen. In elkaars armen, vrienden voor het leven. Bunt en Weerd, nu vader en bijna-vader, wie had dit kunnen bedenken. Je bent supertrots op onze club en dient het nu 6e met jouw talenten. Blijf nog lang lid man.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Dave Geurtsen (2020)
  Jongste zoon uit de beroemde voetbalgezin van vader Theo. Net als jouw twee broers ben je vandaag nu ook >25 jaar lid. Misschien niet gezegend met de grootste voetbaltalenten, maar wel met 100 % inzet voor jouw team. In de jeugd haalde je de selectieteams en was je de vrolijke noot in de kleedkamer. Bij de senioren koos je voor het team van jouw vader en twee broers Mike en Jimmy. Je bent trouw en komt altijd voor jouw spelers op, zoals toen die keer lang geleden voor mijn zoon Jimmy in Voorthuizen. Ik heb er destijds van genoten dat je met ons meeging naar het stadion met alle andere vriendjes van mijn zoons. Ik heb me suf gelachen tijdens een wedstrijd tegen de Graafschap toen je een broodje kroket ging kopen en onderwijl twee doelpunten miste. Het tekent jouw trouwe en vrolijke karakter. Het gaat niet alleen om de punten, maar zeker ook om de lol eromheen. Ik hoop dat je nog lang lid blijft.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Henk van Ginkel (2021)
  Henk, ik heb jou niet vaak zien voetballen, maar ik ken je vooral als trainer, scheidsrechter en leider. B.v. trainer/leider van het 3e, waarmee je kampioen werd. Een prachtig vriendenteam onder jouw en Jacques van Hoeijens leiding. Tegenwoordig pendel je tussen ons en Terschuur,  jouw andere liefde. Geeft niet Henk, ook ik hou van Terschuur, maar blijf ook bij ons en blijf bij ons vrijwilliger als goede en gediplomeerde trainer en ook scheidsrechter.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Dennis de Haas (2020)
  Uiteindelijk  gaat het om de acteurs en niet om de entourage. Trainer, leider,  grensrechter, verzorger of een voorzitter zoals ik, daar gaat het uiteindelijk niet om. Wij zorgen niet voor het resultaat, zonder ons wordt de wedstrijd óók gespeeld en de toeschouwers komen uiteindelijk alleen voor de spelers. Eén van die spelers is vandaag 26 jaar lid. Je debuteerde al in het seizoen 1999/2000 in de hoofdmacht onder leiding van Jaap van de Pol, in het jaar dat jij kampioen werd met de A1 onder leiding van Leo Telle. “Haas”, fenomeen, kampioen in 2004, ik weet niet hoeveel gele kaarten, bespeler van het publiek en “never a dull moment”  met hem. De jaren daarna vele malen voor “Rooie Pino” door het publiek van de tegenstander uitgescholden, maar ook even zovele malen beslissend in zijn acties. Die tegenstander bespeelde je op alle mogelijke manieren Dennis! Met jouw voeten en mooie acties, maar je schroomde ook niet om het spreekwoordelijke bloed onder hun nagels vandaan te halen.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Dennis, voor zover ik weet ben jij nooit tot speler van het jaar verkozen, ondanks vele podiumplaatsen en keuzes tot “man of the match”. Je bent een toffe gast, een speler voor wie we speciaal kwamen kijken. Je was een fenomeen in de selectie en nam afscheid in mei 2016. Johan Cruijff was toen net twee maanden overleden, Ajax werd net geen kampioen in Doetinchem en Frank de Boer vertrok, maar Dennis de Haas “einde van zijn carriere” dat was pas erg! Het ga je goed en nogmaals bedankt voor al die memorabele jaren.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Daniel van Hoeijen (2021)
  Collega (dokter), fraaie keeper die het eerste heeft gehaald, betrokken bij ontwikkelingswerk en via dit project de liefde van jouw leven ontmoet, kampioen met het 3e en nu lid van het 6e. Het vriendenteam van leider Geurtsen.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Milan van den Hoeven (2021)
  Milan jij was ons 500e lid, een mijlpaal. Wat waren jouw vader en moeder trots. Ik ken je nu ook 21 jaar en ontmoette je voor het eerst in de auto van moeder Wil op weg naar VVZA. Leider Eric Stuive van de E3 reed te snel, ik kende Amersfoort nog niet en kwam terecht bij de Cobu Boys of zo. Gelukkig wist oom Gerard wel de weg. In 2012 maakte je de 3-1 in de nacompetitie van het 1e voor promotie in de halve finale tegen Ostrabeke. Ostrabeke ging failliet en het betekende uiteindelijk de opstap naar de finale tegen SKV en promotie naar de 2e klasse. Nu voetbal je al jaren in het vriendenteam van het 4e. Blijf dit vooral doen Milan.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Sander van der Horst (2021)
  Sander, ik heb jou niet zo vaak zien voetballen in de lagere teams van s.c. Hoevelaken. Je speelt bij het 6e van Theo Geurtsen. Je was in het verleden jeugdleider. Van harte proficiat en blijf nog jaren voetballen bij de “mannen van Geurtsen”.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hidde Hulshof (2021)
  Stoere voetballer,  ook telg uit een roemrucht voetbal geslacht. Het 1e gehaald, o.a. met Jan van Ginkel als trainer. Nu met broer Bart in het vriendenteam (6e) van Theo Geurtsen. Mooie voetballer, sterk aan de bal, goede spirit, een echte teamspeler.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Robert van Leijenhorst (2020)
  Je hebt in de selectieteams gespeeld. Nu in het 4e, vriendenteam. Selectie van 25 spelers, lekker met meer dan 20 in een kleedkamer. Zoon speelde bij de jeugd van Recht Op Het Doel af in Leusden, dus ’s ochtends wat minder op onze club, maar nog altijd zeer betrokken. Ook als lid van commissie voetbaltechnische zaken.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Peter Louis (2020)
  Ook al een telg uit een roemrucht voetbalgeslacht bij s.c. Hoevelaken. Hoe kan het anders met vader Ger, onze gevierde jeugdvoorzitter en één van mijn grote voorbeelden. Ik heb niet jouw jonge jaren mogen meemaken Peter, maar zag je nog één keer met enige pijn en moeite invallen in het 2e. Ook jij bent tegenwoordig speler van het 4e, vriendenteam.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hennie Nieuwenburg (2020)
  Hennie is al lang 25 jaar lid. Volgens Jan Beitler en Robert Kreuning al v.a. 1987. In de verdediging van de vrouwen, zelfs een jaar keeper. Vrouw van Annelies, 1e huwelijk van zelfde geslacht bij onze s.c. Het heeft Hennie tot dit seizoen geduurd, maar hij wappert hoor…de regenboogvlag. Annelies jouw vrouw is volgend jaar al 40 jaar lid en eigenlijk wilde  je e.e.a. combineren.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hans Reitsma (2020)
  Om Hans kan je niet heen. Als hij in de kantine of het Witte Huis aanwezig is, dan kom je niet meer bij. Dit alles op een glaasje cola…Tsja, ook jij bent inmiddels 26 jaar lid en helpt ons 1x per twee weken als scheidsrechter. In dat karakteristieke groene shirt. Het liefst op vrijdagavond eerst fluiten bij de vrouwen >35 jaar en dan, via tussenstop bij Henk van Zoeren en de Haen/Wiekslag, gauw naar bed, want volgende ochtend/dag weer twee wedstrijden, b.v. 2e en nog een wedstrijd om 15 uur. Vrouwen 1, meiden < 19-1, overige senioren, het maakt Hans niet uit. In het groen, er is nauwelijks tijd om het shirt te wassen. Hans, ik hoop dat je ons nog jarenlang wil blijven laten lachen en fluiten.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Martin Schreuders (2021)
  Martin, soms ben ik even jouw echte naam vergeten en noem ook ik je Appie. Met Anouk vind ik terecht dat je niet alleen de trotse vader van Lauren bent, maar ook gewoon Martin. Martin, beste mensen, is mijn “klankbordgroep”. Zelfbenoemd lid en de groep bestaat uit Martin. De eerste sessie met mij als voorzitter moet nog plaatsvinden. Ik begon met het volgen van jou in de A1 van Ben Boekhout. Nu speel je, ook, in het 4e met al jouw vrienden en is er altijd lol in de derde helft. Lid van de sponsorcommissie. Jouw quasi serieuze adviezen neem ik natuurlijk ter harte.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Klaas van Veluw (2021)
  Klaas, eigenlijk wilde je hier niet staan. Té veel veren van mij in jouw…en je blijft liever bescheiden. Kortom het kostte ons enige moeite om deze oprechte en super eerlijke clubman te laten komen. Je kwam ook niet. Te bescheiden. Vier jaar penningmeester, drie jaar jeugdvoorzitter, tien jaar organisatie bedrijventoernooi, inspirator van het Internationaal Jeugd Toernooi, trouwe metgezel naar de Gemeente Nijkerk en de beheercommissie, kantinemedewerker, nu teammanager JO <17-1…Klaas wat heb je niet gedaan voor onze club? En altijd zo bescheiden gebleven. We hebben voor jou het bordje van 25 jaar lidmaatschap maar ook een tweede bordje. Het bestuur heeft besloten om jou te benoemen tot lid van Verdiensten.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Jeroen Venema (2021)
  Jeroen, ook jou heb ik niet zien voetballen als actieve voetballer. Voor mij begon het met beheer van het gastenboek. Je deed je best, maar s.c. Hoevelaken was het niet waard. Al die bagger die je over jou heen kreeg. Je bleef onverstoorbaar en ook de man achter de nieuwe site, zonder gastenboek. Die onverstoorbaarheid is jouw wapen, zeker als grensrechter van de hoofdmacht! Inmiddels woon je al vele jaren in Tiel en heb je het inmiddels heel gezellig met jouw lief, de buurvrouw. Het kan allemaal Jeroen, we zijn één grote regenboognatie en ik ben supertrots dat jij bij onze club hoort. Inmiddels ben je naast commissielid internationaal jeugdtoernooi, ook lid van de kascommissie. Jeroen, de club is trots op jou!.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Peter van der Weerd (2020)
  Stoere verdediger in onze selectie. Jarenlang was jij het toonbeeld van de speler die voorop ging in de strijd. Helaas werd je vaak teruggefloten door die vervelende enkel van je en moest je noodgedwongen weer revalideren. Je moet nu, noodgedwongen, op een lager niveau acteren. Bij het 6e van leider Theo Geurtsen, samen met jouw trouwe vriend André van de Bunt. Verder ben je toegetreden tot de commissie voetbaltechnische zaken. Samen met Marco Keller kijk je naar de seniorenselectieteams en  bij de jeugd naar <19-1 plus < 17-1. Je bent kantinemedewerker geworden en schenkt zaterdagochtend vroeg het kopje koffie voor al die ouders die staan te kleumen langs de lijn. Kortom Peter, jij bent een echte clubman. Ik vind het zelf wel jammer dat je door die blessures niet meer te bewonderen bent in het 1e. De herinnering blijft en hangt met een mooie foto in de gang van de oude kleedkamers. De kopbal die een 2-2 eindstand opleverde in blessuretijd tegen ’t Harde thuis. Ik hoop dat je nog lang lid blijft.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  40 jaar lid
  André de Bruijn (2021) stuurde het volgende mailtje:
  “Met recht een gedenkwaardige periode, ik ben dan ook voornemens om bij de aanstaande huldiging en viering aanwezig te zijn.
  Voor de goede administratieve orde: van 1968(?) tot en met 1979 ben ik met veel genoegen en plezier van welpen 1b(?) tot en met junioren A1 (daarin met levende legendes als daar zijn: Robert Kreuning, Bennie Boekhout en Cees Uiterwijk en onder de bezielende leiding van Teunis Rozendaal) aan de Sportweg e.o. voetballend in de weer geweest. (Inderdaad, een onderbreking van twee seizoenen.)
  Met groeten terug, en graag tot ziens,
  André de Bruijn

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hoi André, ik kan het niet beter verwoorden. Van harte.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Marcel Doppenberg (2020)
  “Doppie”. Tegenwoordig voetballer in ruste, ervoor vaak geblesseerd, hoorde ik van jouw teammaatjes. Ik ken je vooral van de kantine. Je begon ooit in de F2 met Herko Wilgenburg en Hans van de Haar. Jullie werden gelijk kampioen met de doelcijfers 168-19.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Iwan Jacobs (2021)
  Iwan ik heb ook jou weinig zien voetballen, sorry. Ik zie je tegenwoordig vooral als trotse vader om 8.30 uur bij veld 1. Bijzonder om al die mannen, na verloop van tijd zo verantwoordelijk te zien omgaan met hun kroost. Ik weet nog dat jij jarenlang kon overleven dankzij de successen van jouw andere liefde PSV. Er werd met kratten tegelijk gewed moet u weten als het ging om de lampjes tegen Amsterdam. En Iwan…hij won bijna altijd. Gelukkig hoefde je niet alle kratten zelf op te drinken, je mocht ook cash afrekenen. Iwan, er zal op 6 november voldoende bier zijn…het gaat het bestuur niet nog een keer gebeuren dat we tijdens de derby onvoldoende voorraad hebben. Je had gelijk destijds.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hein Buitenhuis (2020)
  “Koning van de middencirkel”. Dit heb ik tegen je gezegd toen je 40 jaar lid was. Vooral niet te hard lopen. Laat de bal het werk doen. Dit gegeven heb ik van je voetbalvrienden. Jij bent een toffe gast. En jullie hele groep voetbalvrienden! Ik heb je ooit nog een keer gevraagd als scheidsrechter. Ideale fluiter. Drie keer: beginsignaal, rust en eindsignaal. Echter, toen het pasje van de KNVB kwam, hield het voor je op, je werd een beetje boos op me en zei zelfs dat je moest meedoen aan de ronde van Burkina Fasso. Een soort Hoevenlakense Coppi. Inmiddels fietsen we al jaren samen, vaak op woensdagavond en worden alle sportitems uitgewisseld. Jij voor de club uit Rotterdam, ik voor die uit Mokum, maar gezamenlijk veel kennis en interesse voor de sport. Je won zelfs ooit de clubquiz. Verder ben je nog altijd een trouwe volger van s.c. Hoevelaken en een graag geziene gast in ons clubhuis. Ik hoop voor ons dat die R, de R van CORONA, gauw voltooid verleden tijd is en dat we weer onbezorgd de derde helft mogen beleven, aan één tafel met al die voetbalvrienden.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Frits van Dijk (2021)
  Beste Frits, het is me weer een eer dat ik jou mag toespreken. Een van de beste voetballers aller tijden van onze club. Vaste linksbuiten. Vreselijk snel en balvaardig. Je maakte ook veel goals, waarbij geloof ik strafschoppen ook een rol speelde. In een interview in 2005 met de Stip heb je gezegd dat je het daarover eigenlijk niet meer wilde hebben. Je zat in het vermaarde kampioensteam van de A1 van 1975 en werd met ons eerste kampioen in het seizoen 1977-1978. In het seizoen 1981-1982 was er een eerste zwarte bladzijde; de toenmalige trainer G. van Beek zond de zaalvoetballers naar het 3e. Gelukkig kwam je terug in de selectie, maar in 1983 ging je naar Spakenburg, de mooiste drie jaren van je voetbalcarrière. Je werd, in de Kuip, in het seizoen 1984-1985, zelfs algemeen amateurkampioen.....door een strafschop! Hierna kwam je naar Hoevelaken terug, werd nog kampioen met de veteranen en startte in 2004 als leider van het eerste. Je grote vriend Willem van 't Land was toen de trainer. In 2009, maart, we hadden net weer verloren van Lelystad, volgde een tweede zwarte bladzijde. Je werd door het bestuur, samen met Bas Buitink ontheven van je taak als leider. Trainer van Griensven was al weg. Wij vonden dat er een nieuw trainersduo moest komen ad interim om dreigende degradatie af te wenden. Een enorme teleurstelling en ik kan me je woede, op mij bijvoorbeeld maar ook op de spelers, wel goed voorstellen. Je moet weten dat ik het een van mijn moeilijkste beslissingen, in mijn nog prille carriere als voorzitter, vond. Gelukkig drinken we nu weer samen een biertje. Dat siert jou ook. Je bent niet rancuneus en een club-icoon in mijn ogen. Het doet me goed je weer actief te zien in de begeleiding van het 2e, als organisator en inspirator van het darten. Kortom Frits, jij wordt vast 60 jaar lid.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Jan van den Heuvel (2021)
  Jan is een jongen van de club. Dat is eigenlijk wel het grootste compliment dat je bij s.c. Hoevelaken kunt krijgen. Direct na de jeugd, kwam je in het eerste. Net als je maatje Eric Vos. Je miste helaas het beroemde kampioenschap in 1986, omdat je als soldaat toch wat centjes moest verdienen als jeugdtrainer bij SDCP. Daardoor speelde je op zondag bij Quick in Amersfoort. Je hebt al een imposante carrière als trainer achter de rug, voordat je bij ons als hoofdtrainer bent gestart in 2011. Bijna 25 jaar trainer. Bij de A1 en het 2e van IJsselmeervogels, TOV in Baarn, IJFC in IJsselstein, RODA '46 zaterdag in Leusden, Valleivogels in Scherpenzeel, VVOP uit Voorthuizen en een half jaar in Horst. Je hebt zelfs de 1e klasse gehaald. In 2007 koos de TC en het bestuur nog voor de in 2009 vertrokken Rob van Griensven. Een hele teleurstelling voor jou, want je had ook gesolliciteerd. Voor het seizoen 2011-2012 waren wij het die jou vroegen en je was er samen met Marjan snel uit. Thuis bij Hoevelaken, na het voortijdige ontslag bij Horst, om het plezier in het spelletje weer terug te krijgen en je zoons Sven en Kjeld weer eens te zien spelen. We hadden er veel vertrouwen in, dat weet je. Je bent vijf jaar onze trainer van het 1e gebleven. Promotie naar de 2e klasse in 2012. Helaas het jaar erna, we stonden halverwege zelfs 7e, weer gedegradeerd. En in 2014 hadden we jou het kampioenschap zó gegund. Het is je helaas niet gelukt, maar wat hebben we van jouw aanvallende visie genoten. In 2016 was het klaar. Nu opa van twee kleinkinderen, met pensioen, met de camper en Marjan op weg, twee nieuwe knieën rijker en heerlijk fietsen met jouw maten…Wat wil je nog meer? Misschien wilde je ooit nog iets doen voor onze jeugd. Wie weet?

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Fred Hoksbergen (2021)
  Ik ken jou als een ongelooflijke vrolijke gast. Altijd een lach op je gezicht, nooit saggerijnig. Jij wilt altijd de handen uit de mouwen steken, bijvoorbeeld tijdens de drukke bardiensten tijdens het internationale jeugdtoernooi. Eenmaal per drie jaar is het dan een drukte van belang.
  Ik weet eigenlijk niet zo veel van jouw voetbalkwaliteiten. Je hebt het eerste gehaald als verdediger. Ik weet wel dat je vader een fantastische voetballer was. Hij speelde een jaar bij Hoevelaken en verder bij Quick in Amersfoort.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Gerrit van Middendorp (2021)
  50 jaar lid Gerrit. Waar blijft de tijd? Sinds ik jou heb leren kennen in 2002-2003 toen onze zoons nog samenspeelden, hebben we het tijdens het wekelijkse schaatsen, fietsen of op weg naar de Arena altijd over de toestand van de wereld in het algemeen, maar toch vooral over die van s.c. Hoevelaken in het bijzonder. Daar ligt jouw hart. Ook jij bent een echte clubman. Misschien heb je als speler niet de echte top gehaald, in tegenstelling tot je broer Henk, maar je schijnt een onverzettelijke voetballer te zijn geweest. Zelfs met een gebroken been in Stroe. Een echte diesel. Aanhaken en nooit opgeven. 75 rondjes schaatsen, Limburgs mooiste, etc.
  Je bent ook een jaar penningmeester geweest van onze club in het seizoen 1983-1984 en een jaar 2e penningmeester en de afgelopen jaren draai je altijd trouw mee in de onderhoudsploeg. Jou maken ze niet gek, al lopen alle kleedkamers over. Het bestuur is je zeer erkentelijk voor al deze uren.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Robert Kreuning (2020)
  “Every inch a gentleman”. Clubman pur sang. Dit zei ik toen je in 2010 40 jaar lid was. Al op 27 mei 1992 benoemd tot erelid voor al je verdiensten. Echter, hierna hield het niet op. Wat heb jij eigenlijk niet voor onze club gedaan? Jij hebt jarenlang de dames begeleid. Knap dat je dat zo lang hebt gedaan. Je bent voorzitter van de supportersclub geweest. Nu ben je al jaren de drijvende kracht achter ons clubblad. Eerst de Stip en nu de Zijlijn plus de presentatiegids. Clubarchivaris en fotograaf. Schrijver op de site van schitterende stukken, spannende verslagen en ontroerende In Memoria. Het mooiste kwam in 2013: het boek over ons 50-jarig bestaan. Koninklijke onderscheiding.
  We zijn je in al die jaren heel veel dank verschuldigd. 50 jaar lid is denk ik heel bijzonder als je het gewoon al volhoudt, maar jij geeft er wekelijks 110% invulling aan.
  Dit kleine speldje is derhalve voor een bijzonder nobel clubmens.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Richard Voogt (2021)
  Stoere verdediger. Meer dan twintig jaar in hetzelfde team, waarmee je drie keer kampioen bent geworden. Je kon jou in het veld als tegenspeler beter maar niet tegenkomen. Bikkelhard kon je zijn, maar je maakte soms ook de meest bijzondere capriolen. Ik bedoel wonderschone doelpunten.
  Een onverzettelijk karakter. Dat blijkt ook wel uit het feit dat je, na alles wat jou en je gezin is overkomen, toch bent blijven voetballen. Daar moeten we bij onze club denk ik heel diep respect voor hebben.
  Vandaag wilde je liever niet komen, want de afgelopen jaren was je er nauwelijks zoals jezelf zei. Corona….Richard was heel vervelend, maar 50 jaar lid zijn is heel bijzonder. Het is echt een eer om jou te mogen onderscheiden.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Ab en Janny, leden van verdienste (2021)
  Beste Ab en Janny, al weer een poosje geleden zijn jullie uit Hoevelaken vertrokken, maar soms zie ik Ab in Meander en Janny langs veld 1 als zij zaterdag komt kijken  bij de Hummels, van Jarno.
  Soms zie je bij een benoeming iemand, in dit geval twee, over het hoofd. Mea culpa, mijn fout, want wat hebben jullie gebuffeld in ons clubhuis voor het kantinebeheer en in het jeugdbestuur waar jullie zoveel voor hebben geregeld. Wedstrijdsecretaris, toernooicommissies, enz, enz. Als twee-eenheid. Ab en Janny.
  Ik wil namens onze club iets rechtzetten, of eigenlijk iets alsnog regelen. We willen jullie benoemen tot lid van verdiensten, meer dan verdiend en eigenlijk veel te laat, maar “better late than never”.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Ereleden (2021)
  Jan Beitler
  Lid van het eerste uur, selectiespeler geweest, jeugdleider, voetbalvader, wedstrijdcoördinator, jeugdtrainer, Stip-redacteur, patatbakker, lid van de ITC, oog voor de hele vereniging, ook/juist voor de lagere elftallen, naamgever van de Puuphoek, 14 jaar secretaris in het bestuur. Meer dan verdiend werd je in 2014 benoemd tot lid van verdienste.  Ik sprak vijf jaar geleden de hoop uit dat je nog jaren actief mag blijven voor onze club. Dit zou zeker zo zijn, want de ledenadministratie bleef onder jouw hoede. Met de voor jou kenmerkende vorm van humor en understatement. Ook soms op de rem trappend, indien nodig. Noem het geweten van de club, maar met een enorme dossierkennis. Eigenzinnig. Humorvol.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Jan Haverkamp, Rini Vreekamp, Henk van Zoeren
  Beste mannen, net als Jan Beitler leden van het eerste uur, jullie verdiensten voor de club zijn niet in woorden uit te drukken. Ik heb jullie al zo’n 20 jaar mogen meemaken, en ook overleven, als kern in onze onderhoudsploeg. Onvermoeibaar, altijd aanwezig, nooit versagend, de hele zomer op hun post terwijl wij genieten van een vakantie. Op zaterdagmiddag luisterend naar de radio van Nijkerk. Hopen op een positieve kreet van uw reporter, onder het genot van een borreltje. Na een week van bewezen diensten. Soms komen ze ook “wat vierkant” uit de hoek, maar uiteindelijk kennen ze maar één belang. Het belang van onze club.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  -Jan en Rini zo sprak ik jullie toe in 2014, zeven jaar geleden, toen jullie  net als Jan benoemd werden tot leden van verdienste. En niet te vergeten Teus van Rootselaar.
  -Henk, op jouw 50e verjaardag op 28 april 2003, verrasten wij jou met het bordje lid van verdiensten. Inmiddels zijn we ruim 18 jaar verder en ben jij er nog altijd voor onze club. Als junioor toegelaten tot de onderhoudsploeg, maar inmiddels de grote kartrekker. Henk, beste mensen, heeft net zo veel energie als zijn hond Gijs.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Beste mensen, deze vier leden van het eerste uur zijn mannen die in die bijna 60 jaar er altijd waren, ook in tijden van Corona. Op donderdagavond, op maandagmorgen, op vrijdagochtend, op zaterdagmiddag of thuis achter zijn PC (Jan Beitler). Ik wil de ALV, hier bijeen, vragen of jullie het goed vinden dat zij bevorderd worden tot erelid.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  9) Rondvraag
  Henk Vonder: hij pleit voor een rookvrije voetbalclub.
  Voorzitter geeft aan dat hij ook een groot voorstander is en dat we als vereniging meeliften op de maatregelen vanuit de overheid.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Wim Uiterwijk: hoe gaat het met de Dames? Het gaat goed met damesvoetbal binnen sc Hoevelaken. We hebben een eerste elftal van de senioren en een MO19 team en de onderlinge sfeer is goed.