• We schrijven een koude, maar zonnige zaterdagochtend (2 april 2022) met een tijdstip van 7.30 uur en als locatie de parkeerplaats van SCH. Uw Razende Reporter mocht vandaag de coaching waarnemen van Pascal en dat had uiteraard niets met het vroege tijdstip te maken (hoop ik).

  Ingestuurd door: Jeffrey Forée

  Het team van de JO15-1 mocht om 8.30 uur de degens kruisen in Zeewolde met de plaatselijke, jawel…  Het team van de Blauw-Witten was een week eerder te gast geweest in mooi Hoevelaken en moest toen lijdzaam toezien hoe de Rood-Witten in de laatste vier minuten twee keer het net wisten te vinden. De 2-0 overwinning kwam toen zeer moeizaam tot stand en het voetbal was op zijn zachtst gezegd niet écht om warm van te worden.

  Met dit gegeven in het achterhoofd, het flinke verschil in temperatuur met vorige week én het feit dat drie spelers absent waren; dan moet je dus alleen maar denken in uitdagingen en oplossingen. Kijken naar wat je hebt én niet naar wat je niet hebt.

  De mobiel van Pascal had (naar het schijnt) de afgelopen dagen aardig wat overuren gemaakt op App Technisch gebied. Coaches van de JO15 en JO14 werden benaderd om de JO15-1 op dit vroege tijdstip te ondersteunen. Gelukkig was één speler (dank Joris van Gaal) bereid om gewoon lekker twee wedstrijden te spelen die zaterdagochtend. Het was dus tekenend dat men voor deze wedstrijd niet zo warm liep.

  We schrijven 8.30 uur, het hoofdveld van vv Zeewolde en een waterig zonnetje dat, naarmate de wedstrijd vorderde, alleen maar feller begon te shinen voor het team van de JO15-1. Een ongekende portie tomeloze inzet, combinaties en acties om je vingers bij af te likken. De meegereisde chauffeurs/supporters, uw grensrechter (Henk de Koning), de altijd enthousiaste elftalbegeleider Matthijs Bouw en uw Razende Reporter/Coach en Co, allen stonden zij erbij en keken ernaar. En dat deed de tegenstander dus ook, want na een kleine 35 minuten stond er, u leest het inderdaad goed, een 0-4 score op het niet aanwezige scorebord.

  Wat een weelde en O Zo verdiend; het plezier straalde van de koppies, dit was “by far” de beste 1e speelhelft van het seizoen.

  De 2e helft moest de stand-in, en meevoetballende, doelman Merlijn Forée dan wel 2x de gang naar het net maken…..maar dat deed de keeper van vv Zeewolde ook. Een zeer terechte overwinning van 2-6 kon genoteerd worden. Wat een prachtwedstrijd was er op de mat neergelegd en wat een complete tegenstelling met de wedstrijd van 7 dagen geleden.

  Euforie én blijdschap voerden de boventoon na de wedstrijd in de dug-out. Het team had zichzelf op meesterlijke wijze beloond en niet onbelangrijk; de ranglijst wordt weer aangevoerd.

  Volgende week staat de kraker op het programma tegen FC Horst, die ons team aardig in de nek zit te hijgen. Wanneer het geloof en de strijdlust net als vandaag aanwezig is, wordt het vast en zeker weer een aantrekkelijke pot om naar te kijken.  U bent dus van harte welkom vanaf 09.45 uur om dit te aanschouwen.

  Een sportieve groet ,

  Uw Razende Reporter & Co