CCDD 13 – Gerritje

In het najaar van 2019 kwam er voor het eerst een commissie bijeen om te praten over een functioneel gebouw op de plaats van het huidige ‘Witte Huisje’. In dat gebouw moet ook een ruimte komen voor het archief. Voor mij houdt dat in, dat ik bijna een hele vrije lege zolder krijg na een verhuizing van het archief vanuit Leusden naar Kleinhoven.

De vervanging van het Witte Huisje staat hoog op de wensenlijst bij sc Hoevelaken. Er is reeds wat sloopmaterieel gesignaleerd. De reeds doorgezakte vloeren gaan dit werk vergemakkelijken. (Foto: Jan Beitler)

Zover is het echter nog niet, want de Algemene Leden Vergadering die nodig is om toestemming te krijgen voor de bouw van een dergelijk gebouw kan vanwege de alom bekende omstandigheden nog niet plaatsvinden. Het lijkt een geluk bij een ongeluk voor wat betreft het archief, want nu zijn er nog volop mogelijkheden om thuis te zoeken naar leuke invullingen voor de pagina’s van de Corona Crisis Doorkom Dagen.

In CCDD 13 aandacht voor het Gerritje, een uitgave van Erik van ‘t Hof voor alle teams waarvan hij leider is (geweest). Dit nummer is – bijna – op de kop af van 16 jaar geleden, 5 april 2004.

Top