CCDD 14 – Vierde Divisie

Na een ongelooflijke nacompetitie promoveerde Hoevelaken JO17-1 op 15 juni 2019 naar de Vierde Divisie. Geen geringe prestatie. In die Vierde Divisie had JO17-1 het zwaar, maar uiteindelijk wist de ploeg zich toch te handhaven en mag het komend seizoen opnieuw in de Vierde Divisie uitkomen. Over de vraag hoe die prestatie tot stand is gekomen hoeft geen antwoord te worden gegeven, dat wijst voor zich.

De teamleiders van Hoevelaken JO19-1 hadden voorafgaand aan de competitie ook uitgesproken om dit seizoen naar de Vierde Divisie te promoveren, maar om eveneens bekende redenen gaat die doelstelling de ijskast in.

Terug naar JO17-1. De leiding daarvan bestaat uit trainer-coach Aart Brons en teammanager Thijs Smeenk. Zij lopen al vele jaren rond op Kleinhoven. JO17-1 speelt in de Vierde Divisie en zal, zoals gemeld, het komende jaar dit niveau vasthouden. De kans is erg groot dat dit team komend seizoen opnieuw verre reizen gaat maken.

Over die Aart en Thijs gesproken, in hun jonge jaren waren zij al verdienstelijke voetballers. In 1993-1994 speelde Aart in de A1 en als bijna topscorer scoorde hij elf keer. Hij moest Ronald Dekker voor zich dulden. Ronald scoorde achttien keer.

Van Aart dook in de archieven een Stip Spot op. De Stip was voorloper van de huidige Zijlijn.

Eigenlijk wel benieuwd of hij het leukste en MOOISTE meisje (genaamd CJ) ooit ontmoet heeft.

In het seizoen 1996-1997 maakte Thijs deel uit van sc Hoevelaken C1. In dat seizoen hadden trainers/leiders opdracht om spelers te ‘beoordelen’ op hun voetbalprestaties. Iets waarvan de auteur van dit artikel beslist geen toegevoegde waarde zag in de ontwikkeling van voetbaltalent….

Gelukkig worden er enkele UUS opgetekend. Dat zijn dan conclusies die nog steeds gelden.

In kader van de huidige AVG-regels wordt dit document nu onmiddellijk door de shredder gehaald….

Kijk naar de datum. Leuk Sinterklaas cadeautje.
Top