CCDD 39 – Rebellenclub

Ieder huisje heeft zijn kruisje. Maar ook ieder team draagt zijn/haar eigen kruis. Zo ook de E1 uit het seizoen 2006-2007. In dat team speelde een zoon van Katja Griever, Max, en dus greep Katja de pen en beschreef ze voor het clubblad van oktober 2006 het betreffende team als: De rebellenclub van Aart en Arjan.

Kijkend naar de namen is de gekozen titel nog niet eens zo gek. Tegelijkertijd mag je ook zeggen dat de mannen toch goed zijn terecht gekomen.

Staand vlnr: Aart Brons, Max Leebeek, Tom Kosters, Kjeld van den Heuvel, Stefan van de Bunt, Arjan Pomp. Voor vlnr: Fabian Bezembinder, Jeffrey Huisman, Aron Kok, Robin Elverding.
De foto is gemaakt door: René Kok

De hoofdklasse competitie: Het voetballend vermogen van dit zeer jonge E1 team is erg groot en al hoewel ze (nog) net te licht zijn voor de hoofdklasse wordt er toch regelmatig zeer goed voetbal gespeeld en zie je de mannen per week groeien. Helaas zijn er nog niet veel punten binnen gehaald maar de verwachtingen zijn  hoog. Aan Aart, Arjan en Tom zal het zeker niet liggen.

“Willem van Hanegem” Aart Brons; Al zes jaar trainer-coach van de E1 van SC Hoevelaken. Onder zijn strakke leiding wordt er hard gewerkt maar ook veel gelachen en geleerd. Fan van Feyenoord en van Ulrich van Gobbel: Aart is zo erg anti-Ajax dat bij ieder partijtje de hesjes gaan naar de jongens met een Ajax shirt, dan ziet hij het logo niet meer. 

“Ronald Koeman”  Max Leebeek; Fysiek sterke verdediger met een goede pass en een vlammend schot. Fan van Ajax en Jaap Stam.  

Perez” Tom Kosters; Controlerende linker middenvelder met een mooie voorzet en dito trap. Fan van Ajax en Cristiano Ronaldo.

Beer van de Meer” Kjeld van den Heuvel;  Kei van een keeper zonder vrees. Fan van Ajax en Klaas Jan Huntelaar & Buffon

Grigera” Stefan van de Bunt; Altijd rustige, tactisch sterke opkomende verdediger, met twee linkerbenen. Nooit van de bal te krijgen.

Piet Schrijvers” Arjan Pomp; Van het water en met de vlag. De keeperstrainer die weet wat je niet moet zeggen in het veld. Fan van FC Utrecht

“Ibrahimovic” Fabian Bezembinder; Benjamin van het team en zeer talentvolle speler. Sneller dan zijn schaduw en altijd scherp.

“Dirk Kuyt” Jeffrey Huisman (aanvoerder); Loopwondertje met fluwelen techniek, overal en altijd aanwezige doorzetter. Fan van Feyenoord en Dirk Kuyt.

“Jantje Wouters” Aron Kok; Speelse diepgaande rechter middenvelder. De voorbereider. Fan van Ajax en Klaas Jan Huntelaar

“Ronaldinho” Robin Elverding; Technisch begaafde spelverdelende middenvelder. Gooit regelmatig de trukendoos open. Fan van Ajax en Klaas Jan Huntelaar.

(Helaas niet op de foto) “CIOS stagiair” Tom Buitink . Als laatste man een van de steun pilaren van de A1 van Hoevelaken.  Hij is fan van Ajax  en Canavaro. Zijn specialiteiten op het Cios zijn lichamelijke opvoeding voor basis scholen en natuurlijk voetbal.

Top