• Iedereen wint. Word klant bij Broekhuis en sponsor de clubkas!

  Broekhuis draagt sc Hoevelaken graag een warm hart toe. Broekhuis ondersteunt onze vereniging met een clubbonus. Dit houdt in dat er een bedrag in de clubkas wordt gestort wanneer een lid van onze vereniging bij Broekhuis een auto koopt, laat onderhouden of schade laat herstellen.

  • € 250,- bij de koop/lease van een nieuwe of gebruikte auto (dit geldt voor alle merken van de Broekhuis Groep)
  • € 15,- bij onderhoud aan de auto met een factuurbedrag hoger dan € 100,- (dit geldt voor alle automerken)
  • € 25,- bij schadeherstel met een factuurbedrag hoger dan € 500,-  (dit geldt voor alle automerken)

  Onze leden vullen op deze manier dus zelf onze clubkas aan.

  Help je mee?

  De Broekhuis Groep vertegenwoordigt 10 automerken – BMW, Ford, MINI, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Volvo, Jaguar en Land Rover – in 41 vestigingen. Naast het dealerschap is Broekhuis actief op het gebied van schadeherstel, leasing, bedrijfswageninrichting en financiële diensten. Voor meer info:  www.broekhuis.nl

  Paar spelregels:

  • In aanmerking komen de leden van sc Hoevelaken en de ouders van jeugdleden maar ook een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt. Bij iedere transactie met Broekhuis heeft sc Hoevelaken recht op de genoemde geldbedragen.
  • Het sponsorbedrag wordt 1x uitbetaald, dus aan 1 vereniging. Indien een lid van SC Hoevelaken ook lid is van een andere vereniging welke gebruik maakt van de Broekhuis Clubbonus zal hij/zij een keus moeten maken welke vereniging het geld krijgt.
  • De klanten geven zelf bij Martin Schreuders van onze sponsorcommissie aan dat zij een auto hebben gekocht, onderhoud hebben laten uitvoeren of een schade hebben laten herstellen bij Broekhuis.
  • Martin Schreuders houdt, namens de sponsorcommissie van sc Hoevelaken, de score bij. Deze administratie wordt gecheckt met de administratie van Broekhuis.
  • De sponsorbedragen worden per kwartaal afgerekend.

   

  Léon Breuers (SCH), Hans de Winkel (Broekhuis), Martin Schreuders (SCH), Gerhard van de Pol (Broekhuis) en Bas Wernsen (SCH) proosten op de clubbonus overeenkomst tussen Broekhuis Amersfoort en sc Hoevelaken.

   

  Broekhuis Amersfoort steekt op zaterdag 1 oktober 2016 Hoevelaken JO9-7 in het nieuw.

  Op zaterdag 3 februari 2018 wordt voor het eerste een cheque overhandigd met wat de leden van sc Hoevelaken voor hun club verdiend hebben.

  Zaterdag 3 februari 2018. Vlnr: Bas Wernsen, Léon Breuers, Hans de Winkel, Gerhard van der Pol.

  Clubleden verdienen € 1000,- voor sc Hoevelaken

  Op zaterdag 2 februari 2019 kan een cheque van € 1000,- worden overhandigd aan de sponsorcommissie.