• Clubbonus Dé Registermakelaar

  Dé Register Makelaar draagt sc Hoevelaken een warm hart toe en is al enige jaren actief als sponsor van sc Hoevelaken. Wekelijks sponsort Dé Register Makelaar samen met Albert Heijn twee kisten appels, om een gezonde hap voor de sporter te promoten. Tevens is Dé Register Makelaar kledingsponsor van diverse jeugdteams en sponsort zij een reclamebord.

  Dé Register Makelaar heeft met sc Hoevelaken ook een clubbonus-overeenkomst. Dit houdt in dat wanneer leden of ouders van jeugdleden hun woning verkopen via Dé Register Makelaar er 250 euro in de clubkas wordt gestort.

  Paar spelregels:

  • In aanmerking komen de leden van sc Hoevelaken en de ouders van jeugdleden, maar ook een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt.
  • De klanten dienen zelf bij de sponsorcommissie van de club aan te geven dat zij een huis via Dé Register Makelaar in de verkoop hebben gehad.
  • De sponsorcommissie van sc Hoevelaken houdt de score bij. Dit wordt gecheckt met de administratie van Dé Register Makelaar en vervolgens jaarlijks afgerekend.