• Een wedstrijd kan nu eenmaal niet zonder een scheidsrechter. Om op zaterdag je favoriete spelletje te kunnen spelen hebben we als vereniging een groep scheidsrechters nodig die met regelmaat een wedstrijd willen leiden. Dat kan een paar keer per maand zijn maar ook een paar keer per seizoen. Het gaat om scheidsrechters voor zowel de jeugd als senioren. Voor alle teams die op het hele veld spelen.

    Om beter toegerust wedstrijden te kunnen leiden wordt er een verenigingsscheidsrechters-cursus georganiseerd door de KNVB. Het gaat om 4 avonden waarin de basisprincipes behandeld worden. Deze cursus wordt verzorgd bij SDV Barneveld en wordt verzorgd op de volgende avonden: dinsdag 31 oktober, dinsdag 14 november, woensdag 22 november en woensdag 6 december.

    Wij nodigen jullie graag uit om je aan te melden. Dat geldt zowel voor jeugdleden (vanaf 14 jaar) als senioren. Jeugdleden worden tijdens deze cursus begeleid door de scheidsrechterscommissie. Aanmelden kan door een reactie te sturen naar info@schoevelaken.nl

     

    De scheidsrechterscommissie