• Door de lens van Maud: Voetbalvrouwen uitgebekerd

  23 sep 2023
 • Met terugwerkende kracht kijken we met Maud van 't Klooster nog even terug op het bekertoernooi van de vrouwen. Hoevelaken VR1 sloot de poulefase op Kleinhoven af tegen SDC Putten VR2. Helaas ging de wedstrijd met 0-4 verloren. Ondanks de tegenstrijd die we gaven, kwamen er in de eerste helft meerdere tegengoals.

  In de tweede helft herpakten wij onszelf en creëerden wij mooie acties. Van deze laatste bekerwedstrijd hebben wij, laten we zeggen, veel geleerd. Op naar een goede competitie!

   

  Bijgaand de fotoreportage die Maud van de bekerwedstrijd van VR1 maakte.

 • Ook Hoevelaken VR2 uit het bekertoernooi.

 • Ook vrouwen 2 heeft gespeeld. Na twee gewonnen wedstrijden was een gelijkspel voldoende om door te gaan, maar helaas met een pittige strijd verloren met 3-2 van Stroe VR1.

  Nicole van Zoeren had een dikke pomper van verre afstand erin geschoten. Sophie Borgstijn volgde met een mooie actie waarin ze de keeper heeft uitgespeeld.

  Met een gemiste penalty achter de rug stonden we met 3-2 achter.

  In de laatste minuut konden we het gelijk spel maken, maar ondanks de mooie actie raakte de bal de paal en kaatste die terug in de handen van de keeper.

  Uiteindelijk zijn de vrouwen 2 geëindigd op een mooie 2de plaats in de beker. Ook de vrouwen 2 gaat er een mooie competitie van maken.