• Hoevelaken 2 verloor afgelopen zaterdag de uitwedstrijd bij NSC Nijkerk. De Nijkerkers hadden aan één doelpunt genoeg om drie punten bij te kunnen schrijven (1-0).

  Ingestuurd door: Hendrik-Jan Vonk

  Vorig seizoen streden NSC Nijkerk 2 en Hoevelaken 2 om de bovenste plaatsen in de reserve tweede klasse. NSC trok aan het langste eind en kroonde zich tot kampioen. Omdat de ploeg van Bennie Boekhout via de nacompetitie promoveerde, staat dit affiche ook dit seizoen tweemaal op de kalender.

  Vorig jaar trok Hoevelaken 2 in Nijkerk aan het langste eind. Ditmaal dus niet, het was NSC dat na een matige wedstrijd als winnaar uit de bus kwam.

  Op het uur werd een afstandsschot van de buiten de 16 meter nog gered door Andy Tolboom, maar vanuit de rebound kwam de enige treffer van de middag op het scorebord.

  Hoevelaken 2 was voor rust tweemaal gevaarlijk, maar helaas slaagden zowel Tim Valkengoed als Brian de Jong er niet in om vanuit een één-tegen-één situatie de Nijkerkse goalie te verschalken.

  In de tweede helft leek het geloof te verdwijnen na de tegentreffer en kon er geen echte vuist gemaakt worden. Van een slotoffensief was evenmin sprake. Dion Boekhout was nog het dichtst bij de gelijkmaker, in een ultieme poging gleed hij de bal echter voorlangs.

  Een teleurstellend resultaat voor de rood/witten, die volgende week opnieuw mogen proberen om de tweede overwinning van de competitie te behalen.

  VVOP 2 komt dan naar Sportpark Kleinhoven. Bij een eventuele overwinning wipt Hoevelaken 2 over VVOP 2 heen.

  De selectie van Hoevelaken 2 bestond uit de volgende spelers:
  Andy Tolboom, Mark Kijlstra, Jonah Schimmel, Calvin Broekhuis, Bram Sikkema, Olaf de Rijk, Lars Kok, Tein Schuiteman, Tycho Schuiteman, Jesse van der Meer, Dion Boekhout, Brian de Jong, Tim Valkengoed, Cas Goertzen en Senna van Meteren.