Hoevelaken JO15-2

JO15-2 revancheert zich na nederlaag in het bekertoernooi.

Zaterdag is de mooiste dag van de week. Een gevleugelde uitspraak van onze voorzitter. Toch is het altijd wel lekker als je deze zaterdag kan beginnen met een paar punten op zak. Nog mooier is als dat door veel inzet/strijd en mooi voetbal lukt. 

Ingestuurd door: Sander te Hoonte

Vandaag gingen we het veld op met een 8-2 nederlaag in ons geheugen van vorige week. We wisten dat we met Thies (O13) en Nils (O14), ondanks dat ze nog geen O15 spelers zijn, kracht en energie hadden ingekocht. Vorige week was dezelfde tegenstander wel heel veel beter, dus de verwachtingen waren laag. Bij het betreden van het veld bleek echter al dat dit zeker niet op alle posities dezelfde tegenstander was als vorige week. Een paar grote mannen waren verdwenen.

Vanaf minuut 1 waren wij nu voetballend de betere partij en al snel werd dat omgezet in een voorsprong. Michael ronde een mooie aanval af en ook bij de 2de goal was Michael het eindpunt. Nog in de 2de helft kwamen we op een 3-0 voorsprong door Aron en leken de 3 punten in de pocket. 

Na rust moesten we wat omzetten om de wissels weer in te passen en ging Nils naar het middenveld. Uiteindelijk bleken Thijs en Nils, icm met goed keeperswerk van Joris,  toch een gouden trio, want na de omzetting kwamen ze snel terug tot 3-2. 

Gauw weer teruggezet en uiteindelijk was het weer Michael die met een mooi schot van afstand de wedstrijd in het slot gooide.

De frustratie liep bij Veensche Boys een beetje op en we moeten nog even leren daar boven te staan, maar de wil om alles te geven heeft ons vandaag 3 punten gebracht.

NB. De JO15-2 is eigenlijk de JO14-2 van dit seizoen, maar bij gebrek aan tegenstanders is het team een jaar doorgeschoven.

Top