Hoevelaken JO17-3

Duijn, van Evan
Heerdt, ter Max
Kijlstra, Mark
Lokhorst, Diego
Scheper, Jip
Schuiteman, Tein
Spaan, Ole
Stokvisch, Armando
Straatsma, Joost
Tolboom, Andy
Tomassen, Jesse
Veldhuis, Max
Vinke, Daan
Weeber, Bram

Leiders: Pim van Duijn en Erwin Stokvisch
Trainer: Gert Lokhorst en Hein-Jan Schuiteman

Hoevelaken JO17-3 bekerwinnaar
Na de verloren kampioenswedstrijd op 26 mei 2018 kan Hoevelaken JO17-3 toch nog feest vieren. In Zeewolde werd op 2 juni 2018 de bekerfinale gespeeld tegen ST: SC Balkbrug/Avereest JO17-1 en dat leverde een overwinning op met ruime cijfers: 5-1.  Hoe dat tot stand kwam is te zien via de volgende link:

Hoevelaken JO17-3 maakt reclame voor Millennium
Hoevelaken JO17-3 is op zaterdag 25 november 2017 in nieuwe shirts gestoken door Millennium sports & health club. In aanwezigheid van Jurgen Tomassen, jeugdvoorzitter, maar ook betrokken bij Millennium , gaan de spelers met de sponsor op de foto. Ook dat is niet voor het eerst, want ook Millennium is al jarenlang als sponsor aan sc Hoevelaken verbonden. De eerste shirts worden al aangeboden op zaterdag 29 oktober 2011, aan de toenmalige E6. Inmiddels zijn we precies zes jaar verder en prijkt de naam van Millennium nog altijd op de shirts van een Hoevelakens jeugdteam.


Staand vlnr: Erwin Stokvisch (leider), Pim van Duijn (leider), Bram Weber, Daan Vinke, Andy Tolboom, Mark Kijlstra, Joost Straatsma, Jip Scheper, Jurgen Tomassen (sponsor), Gert Lokhorst (trainer).
Voor vlnr: Max Veldhuis, Diego Lokhorst, Max ter Heerdt, Tein Schuiteman, Ole Spaan, Evan van Duijn, Jesse Tomassen, Armando Stokvisch.

www.millenniumsports.nl

Hoevelaken JO17-3 winterkampioen

De Duitse term Herbstmeister is een veelgebruikte uitspraak voor teams, die de winterstop ingaan als lijstaanvoerder. JO17-3 en JO17-4 kunnen in december 2017 ook als herfstkampioenen het jaar uitluiden, ware het niet dat de laatste competitieronde vanwege de extreme weersomstandigheden in zijn geheel uit het programma wordt gegooid. Dag kampioenschap.

Hoevelaken JO17-3 voorafgaande aan de kampioenswedstrijd.

De afgelaste wedstrijden van de kampioenskandidaten worden over de jaarwisseling heen getild en opnieuw vastgelegd op zaterdag 20 januari 2018. De herfst is dan inmiddels al een maand overgegaan in winter, dus gaan beide teams het veld in met als inzet het winterkampioenschap. De omstandigheden zijn daarop aangepast, want de wedstrijden beginnen op een witte ondergrond. Wie winterkampioen wil worden moet kou lijden, maar die kou gaat bij de spelers in de op één na hoogste leeftijdscategorie al snel over in een hartverwarming.

Wie winterkampioen wil worden, moet kou lijden.

Op Kleinhoven begint JO17-3 aan de wedstrijd tegen Otterlo in de wetenschap, dat er minimaal een gelijkspel nodig is om de felbegeerde titel in de wacht te slepen. De kampioenskandidaten kennen een valse start, want al in de beginfase van de wedstrijd komt Otterlo op 0-1, terwijl Hoevelaken moeite heeft om de aanval te zoeken.

Pim van Duijn kan het niet aanzien: Otterlo komt op 0-1.

Allengs gaat het echter beter en na een 1-1 stand bij rust doet JO17-3 waarom het team het veld is ingegaan: kampioen worden. De daadkracht die daarvoor nodig is wordt getoond en dat betekent, dat na een 4-2 overwinning het We are the champions tijdens het dartstoernooi door het clubhuis galmt en dat de boerenkar door het dorp gaat. In januari kampioen worden, het is weinig teams gegeven.

Hoevelaken JO17-3 poseert als kampioen voor fotograaf Léon Breuers.

Jeugdvoorzitter Jurgen Tomassen overhandigt de spelers de medaille, die behoort bij een kampioenschap. Foto: Léon Breuers.

Top