Hoevelaken JO19-1

ISCA en Millennium nieuwe hoofdsponsors JO19-1

Hoevelaken JO19-1 heeft voor de komende drie seizoenen maar liefst twee hoofdsponsors. Na het wegvallen van Eigenhuis Keukens als hoofdsponsor van sc Hoevelaken hebben Bouwbedrijf Doppenberg en De Zandruiter onderhoud en renovaties de plaats ingenomen bij respectievelijk Hoevelaken 1 en Hoevelaken VR1. Aan Hoevelaken JO19-1, dat eveneens de naam van Eigenhuis Keukens op de borst uitdroeg, hebben zich twee bedrijven verbonden. ISCA Nederland BV, een bedrijf voor signmaking en belettering, alsmede Millennium Sports & Health club, beiden gevestigd aan De Wel, zijn gezamenlijk een driejarige overeenkomst met sc Hoevelaken aangegaan, exclusief voor het hoogste jeugdteam van de club.

Jurgen Tomassen (Millennium), voorzitter Willem van Vliet en Mick Bos (ISCA) ondertekenen de driejarige overeenkomst tussen beide bedrijven en sc Hoevelaken.
Léon Breuers (voorzitter sponsorcommissie), Jurgen Tomassen (Millennium), Mick Bos (ISCA), Willem van Vliet (voorzitter sc Hoevelaken) en Bas Wernsen (sponsorcommissie) proosten op de verbintenis die is aangegaan met Hoevelaken JO19-1.

Het nieuwe hoofdsponsorschap had zaterdag 19 september 2020 gevolgen voor de spelers van JO19-1. De presentatie van de nieuwe tenues, bestaande uit shirts, trainingspakken en tassen, moest gaan plaatsvinden bij de locaties van de nieuwe hoofdsponsors, dus moest er extra vroeg worden aangetreden.

Vanwege de corona-maatregelen werd er eerst op Kleinhoven omgekleed, waarna op eigen vervoer, als een ware reclamekaravaan, de gang naar De Wel werd ondernomen voor de fotosessie.
Op gepaste afstand wordt als eerste bij ISCA Nederland BV een plaatje geschoten …………..
………. waarna de reclamekaravaan doorrijdt naar Millennium Sports & Health voor het tweede deel van de fotosessie.
Jurgen Tomassen (Millennium) en Mick Bos (ISCA) worden met bloemen bedankt voor hun hoofdsponsorschap.
Top