• Sc Hoevelaken heeft kennis genomen van het plotselinge overlijden van

  JESPER TIMMERMAN

  op zaterdag 2 juli 2022.

  Al snel na zijn geboorte op 15 juli 2004 wordt Jesper door zijn vader Richard Timmerman ingeschreven als lid van sc Hoevelaken. Deze zomer zou hij als jeugdlid dus al achttien jaar lid van onze club zijn geweest.

  Jesper doorloopt de gehele jeugdafdeling van sc Hoevelaken, voornamelijk als doelman. Het afgelopen seizoen was hij een dragende kracht bij Hoevelaken JO19-2. Zo nam hij de trainingen van zijn eigen team over, wanneer vader Richard was verhinderd. De wekelijks zeer goede trainingsopkomst was mede een verdienste van Jesper. In hem schuilde een trainer en clubman.

  Voor komend seizoen zou Jesper zijn ingedeeld bij de selectie van Hoevelaken JO19-1, dat komend seizoen uitkomt in de Vierde Divisie. Half juni maakte Jesper in dat team zijn debuut tijdens een oefenwedstrijd. Helaas blijft het bij dit ene optreden. Jesper overleed aan de gevolgen van een epileptische aanval.

 • Sc Hoevelaken wenst Richard en Liano Timmerman, moeder Margreet Vroegh en levenspartner Marco, alsmede alle familieleden, vrienden en teamgenoten van Jesper heel veel sterkte met - en kracht bij de verwerking van dit veel te vroege verlies.

  Zoals in een eerder bericht gemeld organiseren het bestuur en jeugdbestuur op maandag 4 juli vanaf 20.00 uur een herdenkingsbijeenkomst voor Jesper in het clubhuis van sc Hoevelaken.

 • Jesper Timmerman, in het groen, als doelman van Hoevelaken F2 in september 2012.

 • Jesper Timmerman als voetbalplaatje, september 2013.

 • Jesper Timmerman, in het blauw, als doelman van Hoevelaken E3 in september 2013.

 • Jesper Timmerman, zoals afgebeeld op zijn spelerskaart.

 • Deze In Memoriam is tot stand gekomen met behulp van een aantal alerte en betrokken clubleden.