• Yes! Eindelijk hebben we na bijna 2 jaar coronatijd weer bijna een volledig seizoen kunnen voetballen! Door een team van vrijwilligers hebben we het afgelopen seizoen ervoor kunnen zorgen dat er op de zaterdag de gehele dag een EHBO’er aanwezig was. Hier zijn we onwijs trots op maar vooral ook blij om, zodat de veiligheid voor zowel de sporters als de supporters op sportpark Kleinhoven gegarandeerd kan worden!

  Helaas was het rond krijgen van de bezetting voor de laatste wedstrijden al wel een hele puzzel. Daarom zijn we voor het komende seizoen ’22-’23 dringend opzoek naar nieuwe vrijwilligers voor het EHBO team.

  Als EHBO’er ben je aanspreekpunt voor incidenten. Meestal gaat het om een icepack na een botsing, een paracetamol aanbieden of bij de kleintjes een aai over de bol. Bij ingewikkeldere incidenten kan je altijd telefonisch overleggen met de huisartsenpost wat het advies is. Zo spannend als EHBO’er zijn klinkt, is het dus gelukkig niet.

  Om bij heftigere incidenten te kunnen handelen, denk aan een reanimatie, vinden we het uiteraard wel belangrijk dat de vrijwilliger geschoold is. Dat kan gaan om een EHBO of BHV diploma. Heb je deze niet in het bezit? Geen probleem!! Er is ieder jaar voor het EHBO team een (herhalings)cursus waar je het diploma alsnog kan halen of je kennis kan opfrissen.

  Wil je graag wat voor de club betekenen en spreekt deze vrijwilligersfunctie je aan? Neem dan vrijblijvend contact op met de coördinatie.

  Samara Horst
  0610276047
  sgeijtenbeek@outlook.com