• Beste (trouwe) lezer,

  wellicht dat u ons vorige week heeft gemist. Maar we waren even een weekje aan het genieten van de Spaanse zon. Vandaar dat wij (en dus ook “Razende junior”) helaas de topper tegen FC Horst vorige week hebben gemist. Aangezien Razende na twee weken vrij weer aan de bak moet,  neemt Co dit keer weer even kort “het stokje” (lees : pen) over.

  Ingestuurd door: Wilma Forée - Schreuder

  De wedstrijd tegen de medekanshebber voor de kampioenstitel eindigde vorige week zaterdag helaas voor SCH in een 3-1 verlies.  Met de kop van vandaag raadt u vast de uitslag van de wedstrijd van vandaag al. Want Merlijn was vorige week niet de enige afwezige speler van het “winnende” team (en daarmee kandidaat voor de kampioensschaal)  van Pascal en Matthijs.  Door de meivakantie was er nog een aantal spelers met vakantie en dus helaas niet in de gelegenheid om bij de belangrijke wedstrijd tegen FC Horst aanwezig te zijn.

  Het lijkt er dus op dat het gezegde er niet voor niets is. En dat je een winnende goed lopende combinatie maar zoveel mogelijk “in tact” kunt laten. Maar ja een vakantiestop (lees: verbod) invoeren is natuurlijk wel een beetje te veel gevraagd.

  Voor vandaag was het voor Pascal en Matthijs ook weer een uitdaging. Aangezien Elijah en Nino geblesseerd zijn en het team zoals u weet geen vaste keeper heeft.

  Gelukkig konden de jongens vandaag rekenen op de inzet van de vaste keeper van de JO15-2, Milan.

  Het team ging voortvarend uit de startblokken en de prachtige combinaties resulteerden al snel in een 2-0 voorsprong (Joost en Luuk).  Valentijn zorgde met een prachtig schot voor de 3-0. Dit 3e doelpunt zorgde voor de grensrechter van de tegenpartij voor de dusdanige frustratie dat de vlag in tweeën brak. Gelukkig moest iedereen er hartelijk om lachen.

  Ook de tegenpartij had een aantal kansen, maar die werden prachtig tegengehouden door Milan.

  Vervolgens zorgde in de 2e helft goudhaantje Xavi (Buis) en Luuk ervoor dat de 5-0 op het scorebord kwam te staan. Met het eindsignaal belandde een schot van Merlijn ook nog in het netje, maar helaas bleek dat (randje) buitenspel te zijn.

  Deze mooie zonnige zaterdag had niet beter kunnen beginnen. Want naast de 5-0 overwinning van “onze” jongens,  liet FC Horst punten liggen in Zeewolde, wat concreet betekent dat SCH één punt voor staat met één wedstrijd minder. De kansen om kampioen te worden hebben de jongens nog altijd in eigen handen (met nog drie wedstrijden te gaan).

  Volgende week zaterdag staat dus weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Wederom thuis om 09.45 uur tegen Zwart Wit ’63.  Dus mocht u tijd hebben, kom dan vooral langs om het team aan te moedigen en een “gevoelsmatig” duwtje in de goede richting te geven.

  Met sportieve groet namens uw Razende Reporter,

  Co