• Beste lezers,

  Het zal u niet zijn ontgaan dat dit team vorige week een ultieme prestatie heeft geleverd door het kampioenschap binnen te slepen in de 2e Klasse (waarvan akte). Alles klopte die memorabele zaterdag de 28e mei; de nederlaag van onze concurrent FC Horst, het zonovergoten weer, het behalen van de nacompetitie van het vlaggenschip en last but not least: alle feestelijke festiviteiten waar de JO15-1 met volle teugen die dag van heeft genoten. Het behalen van dit kampioenschap zal hen altijd bijblijven, het blijft speciaal en iets ultiems wanneer je dit mag meemaken als speler.

  Ingestuurd door Jeffrey Forée

  The Week After  (ik heb het nu over de 4e juni) stond daar de laatste wedstrijd van deze competitie op het programma tegen SDV Barneveld. Als een ware kampioen moest deze allerlaatste horde natuurlijk wel met winst worden afgesloten. Dat ben je, zeg maar, een soort van verplicht naar de staf, jezelf en niet onbelangrijk de “vaste harde kern”, die de zaterdagen zoveel als mogelijk in de agenda had geblokt voor het voetbal van zoonlief.

  Voorafgaand aan dit duel hadden enige moeders het plan opgevat om het team, inclusief staf (Pascal en Matthijs), te onthalen op een feestelijk ontbijt. In overleg met Carla (van de kantinecommissie) werd eerst toestemming gevraagd, of deze spontane ingeving wel mogelijk was. Een volmondig “JA NATUURLIJK” was haar antwoord (nogmaals dank hiervoor). Op een iets vroeger tijdstip dan normaal (lees 8.15 uur) werden de tafels aan elkaar geschoven en optima forma aangekleed en versierd door de enthousiaste moeders. Ook dit was weer genieten pur sang. Het team was zichtbaar aangenaam verrast door het ontbijt. Niet op bed, maar in de kantine. Een goede bodem werd gelegd voor, hopelijk, een mooie afsluiter tegen SDVB.

  Dit feestelijke moment werd tevens gebruikt om de Technische Staf van het team ook in het zonnetje te zetten. Zowel Pascal als Matthijs hebben het afgelopen seizoen het team laten groeien (letterlijk en figuurlijk) en hen altijd vertrouwen gegeven…. Dank mannen voor deze missie!

  Dank aan die moeders, welke alles op en rond het kampioenschap, het bijbehorende feestelijke ontbijt en het mooie cadeau voor de staf vorm hebben gegeven. Ook jullie enthousiaste inbreng heeft bijgedragen aan een pracht afsluiting van dit seizoen.

  Oh ja, daar was nog die wedstrijd welke gewoon om 9.45 uur begon. Na het ontbijt stonden daar gewoon de “eitjes uit Barneveld” op hen te wachten, om wellicht van alle feestelijkheden ge- (of mis-) bruik te maken. Helaas pindakaas; onze jongens hadden nog wel trek in een toetje en stuurden SDVB met een 2-1 nederlaag naar Barneveld.

  Einde wedstrijd én einde seizoen! Uw Razende Reporter en zijn Co hopen dat u als lezer zo (af en toe) heeft genoten van de wedstrijdverslagen en de plaatjes erom heen. Robert Kreuning, bedankt voor het altijd weer prachtig plaatsen van de wedstrijdverslagen die jou toekomen. Een diepe buiging hiervoor!

  Het vlaggenschip wensen wij heel veel succes in de nacompetitie. Je weet tenslotte maar nooit hoe een balletje kan rollen.

  Sportieve groeten van uw Razende Reporter en Co