• Beste (trouwe) lezer,

  De kop van ons artikel verklapt eigenlijk al een beetje het resultaat van het bezoek aan DVS 33. Maar waarom ook niet? Op deze mooie zaterdagochtend, de 23e april met een aanvangstijd van 9.00 uur “sharp”, werd in Ermelo een heuse kraker afgewerkt tegen de directe concurrent van het team van Pascal en Matthijs. Bij winst zou er een aardig gaatje geslagen worden en bij elk ander resultaat; nou, die kunt u zelf wel invullen.

  Ingestuurd door: Jeffrey Forée

  Het team heeft de afgelopen maanden een enorme progressie gemaakt in o.a. instelling, strijdlust, omgaan met tegenslagen en niet onbelangrijk; voetballend vermogen. Ondanks het gemis (het gehele seizoen al) van een vaste keeper is men er in geslaagd, om de knop om te zetten en te denken/geloven in oplossingen.

  Ook in Ermelo werd de tegenstander de wil opgelegd en lieten de Rood/Witten zien, waarvoor men zo vroeg was afgereisd naar Ermelo. In een tijdsbestek van nog geen 20 minuten keken de gastheren tegen een 0-2 achterstand aan en daar viel ook eigenlijk niks op af te dingen. Frivool voetballend, mooie combinaties en een enorme passie bij de duels (chapeau). Een klein visitekaartje werd al vroeg afgegeven. Over een kleine tegenslag gesproken; uit een ongelukkig moment viel daar de 1-2. Was het team aangeslagen, of van de kaart zegt u? Als ik vertel dat vlak voor de rust “Goudhaantje” Buis zijn bijnaam weer eer aandeed, dan weet u wel genoeg. Met een 1-3 ruststand werd de dug-out opgezocht.

  De koppies bij elkaar, een nieuwe veldspeler op doel en lekker no-nonsens de tweede helft in. Geen ingewikkelde toespraken, maar gewoon doen waar men goed in is. De tweede helft, met de wind in de rug, kwam DVS 33 beter voor de dag. Onze jongens werden teruggedrongen en dat de 2-3 viel was eigenlijk ook niet onverwacht. Het meegereisde (trouwe) publiek voelde weer een “billenknijp moment” aankomen. Zou er dan toch een deksel op de neus van het team komen?

  De kop van dit artikel verraadde het al. Integendeel, de 2-4 viel vlak voor tijd en was gewoonweg verdiend gezien het spelbeeld. Blijdschap, opluchting en toch ook het besef dat men nu als terechte koploper weer een lastige horde heeft omzeild. De ranglijst wordt door het team steviger aangevoerd, maar van enige euforie is -gelukkig- nog geen sprake. Natuurlijk is er het besef bij de staf en het team, maar de focus ligt nu op 7 mei a.s. De JO15-1 gaat dan op bezoek bij FC Horst (nu de huidige nummer twee met een verschil van vijf punten). Een goed resultaat is uiteraard het streven. Niet verliezen is nóg belangrijker.

  De meivakantie werd in Ermelo goed ingeluid en een weekend even geen voetbal is ook weleens “gewoon” lekker.

  Zoals eerder gememoreerd staat er voor 7 mei a.s. 11.15 uur te Horst, wederom een kraker op het programma voor onze jongens. Met nog vijf wedstrijden in het verschiet heeft het team alle troeven in eigen hand.

  Uw Razende Reporter hoopt en verwacht dat de supportersschare de weg naar Horst zal vinden, om het team aan te moedigen naar een nieuw succes. Met de spreekwoordelijke 12e man erbij moet het wel heel gek lopen wil het team…………..

  Uw Razende Reporter en zijn Co wensen u een mooie Koningsdag en een stralende meivakantie toe!