• Tussen al het kampioensgeweld van deze zaterdag, (felicitaties aan JO15-1, JO19-1 en het 1ste) wilde de JO15-2 zich juist revancheren. Voor de tweede keer dit seizoen was een tweede plaats het maximaal haalbare aan de eindstreep.  Vandaag moest er dan wel even gewonnen worden van Redichem, dat voetbalt in Heelsum. Lang leek dit de kampioenswedstrijd te gaan worden, maar het onverwachte verlies tegen SKV zorgde ervoor dat dit vorige week een prooi was voor de Blauwen uit het Veen.

    Met wederom een aantal gastspelers uit de JO14-1 reisden we af naar Heelsum om een wedstrijd te spelen die drie punten opleverde, maar verder weinig noemenswaardig was. Hoevelaken vergat in tegenstelling tot vorige week dat het laten lopen van de bal veel meer oplevert dan het lopen met de bal. Ondanks dat creëerde het team zeker een kans of 15, maar was een voorsprong van Redichem pas het signaal om de bal een keer in het net te schieten. Nu werd er wel mooi gecombineerd en stonden Jack en Mees aan de basis van de goal van Michael.

    In de tweede helft werd er weer kans op kans gecreëerd, maar hield Hoevelaken het spannend door te missen en te missen. Uiteindelijk was het Nubel die wel een keer een actie wist af te ronden en daarmee werd de tweede plek officieus veilig gesteld en hebben ze zich enigszins gerevancheerd.

    Volgende week nog tegen Fortissimo en dan zit ook voor de O15 het seizoen erop.

    Door: Sander te Hoonte