• De najaarsreeks leek voor de JO15-2 lange tijd een kampioensreeks te worden, maar uiteindelijk was SDVB twee maatjes te groot, al moest de JO15-2 nog drie wedstrijden spelen. De corona liet dat echter niet toe en zo werd de najaarsreeks als tweede beëindigd.

    Ingestuurd door: Sander te Hoonte

    Van de voorjaarsreeks (helaas slechts 9 teams) maakt SDVB geen deel meer uit, dus nieuwe kansen om nu wel de bovenste plek in te nemen na een volledige reeks. Na twee wedstrijden staat de JO15-2 van Hoevelaken weer waar het eerder stond: de koppositie. Na VVOP verslagen te hebben, was het dit keer Sparta Nijkerk dat z’n meerdere moest erkennen. Een klinkende 8-2 overwinning zorgt er ook nog eens voor dat het doelsaldo direct behoorlijk positief is.

    Begin van de wedstrijd zette Hoevelaken direct Sparta vast op eigen helft. Het 3:4:3 systeem zorgt er wedstrijd na wedstrijd voor dat het middenveld beheerst wordt en de bal heel makkelijk de aanvalslinie bereikt. Toch betekent dit ook dat achterin vaak 1:1 situaties ontstaan. Dat was zaterdag ook de oorzaak van de 0-1 achterstand, toen de snelle spits een bal achter de laatste linie ingespeeld kreeg. Uiteindelijk was het één van de weinige mogelijkheden voor Sparta en overheerste Hoevelaken verder de wedstrijd. Goede combinaties, dribbels door de linies en mooie dieptepasses zorgden ervoor dat de JO15-2 uitliep naar een 8-2 overwinning.

    Hans, Michael, Nino en Thies waren de doelpuntenmakers.

    Zaterdag 19 februari de inhaalwedstrijd tegen DTS in Ede om 8:30 uur !!!!