• Zaterdag 18 maart zijn de JO11-1 en JO12-1 kampioen geworden!

  Ingestuurd door: Ruben Kruithof

  JO12-1
  In Hoofdklasse-2 was het spannend tot het einde voor de JO12-1, in theorie konden op de laatste speelronde 4 teams nog bovenaan eindigen. Uit bij OVC’85 (2x tweede geworden op doelsaldo) moest gewonnen worden. Het team van trainers Edwin & Ruben speelde uitstekend en domineerde de eerste drie kwarten. Daardoor was het zeer terecht 0-3 (Ezra 2x en Hammed, daarnaast raakte Sep 2x de paal) voor Hoevelaken richting het laatste kwart. OVC ging het laatste kwart ‘va banque’ spelen, waardoor het bij Hoevelaken wat onrustiger werd. Uiteindelijk scoorde OVC wat gelukkig de 1-3, waardoor het de laatste minuten een echte lelijke kampioenswedstrijd werd met veel spanning en strijd van beide kanten. Als OVC dan in de laatste minuut uit een knappe aanval 2-3 maakt is het nog even echt heel spannend en de vreugde enorm als de scheidsrechter affluit!

 • Klasse gedaan jongens!
  Micha, Rijk, Lucas, Hammed, Lars, Sep, Freek, Sebastiaan, Mark en Ezra!

 • JO11-1
  Bij de JO11-1 stond de derby tegen Veensche Boys op het programma, terwijl de nummer 1 (FC Horst) tegen de nummer 3 (Zeewolde) speelde. Een derby winnen is sowieso al erg lekker, maar als kampioen het veld afstappen in Nijkerkerveen is natuurlijk de ultieme bekroning!

  Hoevelaken begint de wedstrijd goed en neemt rustig afstand van Veensche Boys. Als dan doorschemert uit Horst dat Zeewolde met 0-7 heeft gewonnen (waarvoor dank), is de boodschap voor het team van Sem & Dennis duidelijk: SCOREN, en veel ook! De wilskracht in dit team is groot en uiteindelijk lukt het om de met een 1-10 overwinning het veld af te stappen. Waardoor de titel binnen is en ook daar het feest groot.

  Een topprestatie!
  Maks, Tygo, Thijs, Mees, Milan R, Milan G, Stef, Jari, Jefta en Thom!

  Bij terugkomst in de kantine vieren beide teams het succes gezamenlijk!
  Wat een mooie zaterdag!