AH Schoolvoetbaltoernooi 2018

Albert Heijn is met ingang van dit jaar hoofdsponsor van het schoolvoetbaltoernooi en zal dat ook in de komende jaren zijn. De supermarkt wil zich meer op het dorp gaan richten en sponsort daarom het toernooi met verschillende soorten fruit en gezonde koekjes. Verder verzorgt AH al het drinken voor de toernooidag en stelt het voor de winnaars van de groepen 8 twee enorme wisselbekers beschikbaar, bij de Champions League ook wel bekend als de cup met de grote oren.

De wisselbeker bij de jongens ging na een spannende finale tussen De Spreng en De Hoeve naar eerstgenoemde school (3-1 winst). Bij de meisjes was de beker voor ’t Blokhuus.

Bij de meisjes was er tevens een winnaar bij de groepen 7. Die eer was voor de Schimmelpenninck van der Oyeschool.

Bij sc Hoevelaken is men blij met de samenwerking met Albert Heijn. “We hadden altijd het gevoel er een beetje alleen voor te staan”, zegt voorzitter Willem van Vliet, zelf één van de scheidsrechters. “Met de samenwerking met Albert Heijn voelen we nu ook steun”.


Sc Hoevelaken en Albert Heijn werken de komende jaren samen tijdens het schoolvoetbaltoernooi.


Jeugdvoorzitter Jurgen Tomassen belast zich met de prijsuitreiking.


De cup met de grote oren voor de meisjes van ‘t Blokhuus.


De cup met de grote oren voor de jongens van De Spreng.


De jongens van De Spreng (links) en de meisjes van ‘t Blokhuus zijn de eerste winnaars van de AH wisselbeker bij het schoolvoetbaltoernooi.

Alle foto’s komen van Maaike Verest.

Top