Bedrijventoernooi 2019 opnieuw een geslaagd evenement

Voor iedereen die liefhebber is van voetbal en gezelligheid en tevens sc Hoevelaken een warm hard toedraagt was het lastig kiezen op zaterdag 15 juni 2019. Achter de bus aan naar Elburg om de finalewedstrijd van de nacompetitie van Hoevelaken JO17-1 te volgen, waar een ticket voor de Vierde Divisie viel te verdienen, of op Kleinhoven blijven om getuige te zijn van het 24e bedrijventoernooi. De Elburg-gangers kregen gelijk, de thuisblijvers eveneens. Kortom, de echte winnaars waren zij, die de JO17-1 hebben zien promoveren en daarna zijn blijven hangen bij het bedrijventoernooi.

In 2020 vindt de 25e editie van het bedrijventoernooi plaats. Sinds de eerste jaargang in 1996 hebben er diverse aanpassingen plaatsgevonden en heeft het toernooi tussen de ondernemers de vorm gekregen, die het nu heeft. Van zes teams met wedstrijden van elf tegen elf heeft het toernooi zich ontwikkeld tot een evenement met 30 teams (wanneer iedereen komt opdagen) en wedstrijden (7×7) op halve velden.  Gerco van Duijn stond al weer voor de achtste keer aan de knoppen van dit toernooi en zal gezien hebben, dat de gezelligheid weer hoogtij vierde.

Het toernooi kent meestal twee type deelnemers: de recreanten en de wat meer prestatiegerichte. De recreanten spelen gezellig mee totdat ze zijn uitgeschakeld, de wat fanatiekere teams spelen nog een paar rondjes verder. De laatste ronde, de finale, werd gewonnen door Wonnink Zonwering, dat in de eindstrijd succesvoller bleek dan ISCA. Van Doornik Bouw vulde de derde plaats op het podium, terwijl het team van Richard Timmerman beslag legde op de poedelprijs.

Teams die de finales haalden (foto’s: Gerrit Steen)


Wonnink Zonwering wint het 24e bedrijventoernooi door in de finale te winnen ……..


……… van ISCA.

Teams die niet de finales haalden en op tijd aan de drank konden


Het team van Bart Riool, waarvan er weinig de riolering van binnen zullen kennen.


“Gezien de te nuttigen consumpties hebben jullie niet de finale gehaald!”
“Nee, we slaan een keer een jaartje over!”.


“Daar heb je de fotograaf! Even goed gaan zitten allemaal”.

Top