Belangrijke mededeling in verband met het Coronavirus

In lijn met de richtlijnen van het RIVM en de overheid blijft het complex en het clubhuis in ieder geval tot en met 6 april gesloten voor clubactiviteiten, vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Ingestuurd door: Het bestuur

Dit houdt ook in dat het complex niet betreden of gebruikt mag worden voor vrijetijdsbesteding. Wij hebben de afgelopen dagen geconstateerd dat men, ondanks dat het complex gesloten is, toch blijft voetballen of samenkomen op de velden.

U zult begrijpen dat wij dit niet wenselijk vinden. Wij begrijpen natuurlijk dat men met elkaar af wil spreken, maar wees u als lid/ouder ervan bewust dat dit situaties zijn waar het virus gemakkelijk overgedragen kan worden. Wij adviseren dan ook om dit soort afspraken te vermijden. In ieder geval roepen wij ieder op om het complex niet te betreden, het is immers gesloten.  Het bestuur van SC Hoevelaken is niet verantwoordelijk voor eventuele sancties die worden opgelegd voor deze overtreding. Geef hierin als “ouderen” het goede voorbeeld richting onze jeugdleden en spreek elkaar hier op aan. 

Wij danken u alvast vriendelijk voor de medewerking.

Het bestuur.

Top