Bijna weer terug naar het oude normaal

Het vlees van kwaliteitsslagerij Steltenpool lag gisterenavond nog koud op de barbecue, of onze premier maakte de avond nog mooier. Vanaf zaterdag 26 juni zijn er weer toeschouwers welkom op Kleinhoven. Eindelijk mag dan iedereen naar de wedstrijden komen kijken en een drankje drinken. Wel op 1.5 meter….Hoe dat weer gehandhaafd moet worden?

Volgens mij hebben trainers Harry Oussoren en Willem van ‘t Land een lijntje met het Outbreak Management Team of in ieder geval een vooruitziende blik. Op zaterdagmiddag 26 juni spelen Terschuurse Boys en Hoevelaken tegen elkaar in Terschuur. Een mooiere wedstrijd, zij het vriendschappelijk, kun je niet hebben bij het eindelijk loslaten van het nieuwe abnormaal.

Vanaf 3 juli is onze kantine tot en met 31 juli op zaterdag gesloten. Op donderdagavonden 24 juni en 1 juli zijn we nog open. Ik hoop dat iedereen begrijpt dat de rek er een beetje uit is ná dit tamelijk inspiratieloze seizoen en dat ook het trainend en bestuurlijk kader alsmede de kantinemedewerkers zich weer moeten opladen. We kijken echter enorm uit naar het nieuwe seizoen.

Bijna terug naar het oude normaal. Het zal een keer tijd worden!

Top