Bouwbedrijf Doppenberg nieuwe hoofdsponsor sc Hoevelaken

Wie in oktober de ledenvergadering bezocht heeft kunnen vernemen dat Eigenhuis Keukens na dit seizoen stopt als hoofdsponsor van sc Hoevelaken. Na twee decennia een aangename partner van onze club te zijn geweest liggen de prioriteiten na de overname niet meer op het lokale vlak en komt er een einde aan de prettige samenwerking.

Nadat dit bericht bij de sponsorcommissie binnen kwam is er naarstig gezocht naar een opvolger. Volgens de profielschets moet de nieuwe hoofdsponsor affiniteit hebben met zowel het dorp als met sc Hoevelaken. Met dat beeld kom je al snel uit bij Bouwbedrijf Doppenberg. Martie en Kees Doppenberg hebben vanaf hun jonge jaren bij sc Hoevelaken gevoetbald, zijn geboren en getogen Hoevelakers en hebben vanwege hun bouwactiviteiten veel contacten in het dorp. Kortom, de gewenste hoofdsponsor, die ook boven aan het lijstje van de sponsorcommissie stond. Diverse gesprekken hebben uiteindelijk tot een samenwerkingsverband geleid die op 1 augustus 2020 ingaat en drie jaar behelst.

Een samenwerkingsverband tussen Bouwbedrijf Doppenberg en sc Hoevelaken is geen onlogische. Doppenberg is nu al een belangrijke sponsor voor onze club en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan onder anderen de verbouw van het clubhuis en de bouw van een aantal nieuwe kleedlokalen en materiaalruimte. Ook het scorebord is door hen geleverd.

Met ingang van het komende seizoen komt dus de naam van Bouwbedrijf Doppenberg op de shirts van de Hoevelakense hoofdmacht te staan. Dat is niet voor het eerst. Halverwege het seizoen 1992-1993 was Doppenberg één van de drie hoofdsponsors van sc Hoevelaken. Vader Maas Doppenberg leidde in die tijd nog het bedrijf en samen met Western Airco en café-restaurant De Wiekslag werd toen het gat opgevuld dat Vulcano al anderhalf jaar had achtergelaten.

Het komende hoofdsponsorschap geldt exclusief voor Hoevelaken 1. Voor Hoevelaken VR1 en JO19-1, die ook de naam van Eigenhuis Keukens op de borst dragen, zijn gesprekken met andere sponsoren gaande.

Over het hoe en waarom van het komende hoofdsponsorschap zal in de presentatiegids van 2020 uitgebreid aandacht worden besteed. Tot die tijd is Eigenhuis Keukens nog altijd de gerespecteerde hoofdsponsor en dat moet ook zo blijven.

Het hoofdsponsorschap gaat in per 1 augustus 2020, maar op zaterdag 23 november 2019 werden daarvoor al de contracten ondertekend. Op de foto doet Martie Doppenberg dat namens het gelijknamige Bouwbedrijf
Daar moet op gedronken worden … Voorzitter Willem van Vliet, de broers Martie en Kees Doppenberg en Léon Breuers, voorzitter van de sponsorcommissie, proosten op de overeenkomst.
Martie en Kees Doppenberg tonen het mogelijke shirt, maar er gaat nog worden nagedacht over de leesbaarheid van de bedrijfsnaam.
Top