Dennis Willemsen jaar langer bij JO19-1, Katja draagt kleding over aan Marc

De eerste sneeuw in 2019 dompelt Nederland op 22 januari, en dus ook Kleinhoven, onder een wit laken. Landelijk betekent dat een file van 2300 kilometer, 300 kilometer meer dan het ‘oude’ record. Voor Kleinhoven houdt dat in, dat er geen lichamelijke inspanningen mogelijk zijn en de selectie noodgedwongen traint in Sporthal Corlaer, op weg naar een succesvolle tweede stap in 2019.

Desondanks zijn er op Kleinhoven vandaag activiteiten, al vallen die onder de administratieve. Zo mag Dennis Willemsen, na Harry Oussoren en Ben Boekhout vorige week donderdag, als eerste jeugdtrainer zijn handtekening zetten onder een nieuwe overeenkomst. Dennis is ook na de zomer van 2019 de verantwoordelijke hoofdtrainer bij de jeugd.

Onder het toeziend oog van een deel van het jeugdbestuur, alsmede een deel van het hoofdbestuur, vond er in het ‘witte huisje’ ook een officiële overdracht plaats. Na elf jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor de kleding van de voetballers (m/v) neemt Katja Griever afscheid van de sponsorcommissie. Haar taak wordt overgenomen door Marc Welgraven.

In zijn afscheidspraatje prees voorzitter Willem van Vliet Katja voor het feit, dat ze één lijn in kleding en logo heeft weten te bewerkstelligen. Katja op haar beurt bedankte iedereen voor de vele leuke jaren en de goede samenwerking. “Ik heb het al die jaren met plezier gedaan”.

Top