Expeditie Nicaragua Toernooi: Serious Request bij sc Hoevelaken?

Beste lezers,

De 4e Januari 2018 stond in het teken van een prachtig terugkerend initiatief van Leonie Bezembinder. Dit alles  in nauwe samenwerking met enthousiastelingen van het Corlaer College te Nijkerk. Deze vrijwilligster pur sang van sc Hoevelaken had wellicht bij de start van haar lumineuze idee nooit kunnen bevroeden dat dit project een mooi succes verhaal zou worden.
Ondanks het wat mindere weer stonden er 54 kinderen aangemeld om, sportief, hun beste been(tje) voor te zetten. Dit alles met als enige doel om  geld in te zamelen voor de kinderen in Nicaragua. Kinderen, zo hoeft geen verder betoog, die bijna alle basisbehoeften ontberen die wij als normaal beschouwen. Hoe trots als die bekende PAUW moet zij dan ook zijn geweest dat ook haar Facebook oproep nog eens 16 extra aanmeldingen opleverde.
Het voetbaltoernooi vond plaats op twee velden en ondanks de miezerige regen welke ons ten deel viel, waren er louter positieve en enthousiaste geluiden te horen van de kinderen en hun ouders.
De wedstrijden werden op het scherpst van de snede gespeeld en plezier straalde van de kletsnatte gezichten van al onze helden af.
Het sluitstuk van deze apotheose, de penaltyserie waarna er een heuse penalty koning werd getroond, was voor iedereen meer dan een toetje, zo bleek.
Vandaag waren er louter winnaars te bespeuren!
Hoe mooi kan voetbal toch zijn. Als we het al hebben over een win-win situatie, dan is dit project er zeker één !
Geld inzamelen voor een uitstekend doel en tevens de kinderen in hun kerstvakantie een heerlijke (voetbal)middag bezorgen. De “aanstichtster” van al dit moois stond met een brede lach haar  “kantinedienst” te draaien. Na afloop kon zij melden dat, mede door sponsoring van kinderdagverblijf Jabadabadoe, er een bedrag is opgehaald van € 500,00.
Deze 4e Januari 2018 was genieten in Optima Forma!!

EEN GROOT WOORD VAN DANK AAN HEN DIE DEZE MIDDAG MOGELIJK HEBBEN GEMAAKT!

Jeffrey Forée

Beeld uit een wedstrijd uit de Premier League.

Beeld uit een wedstrijd uit de Premier League.

De winnaar van het penaltyschieten, Merlijn Forée, wordt bestormd door zijn voetbalmaten.

Top