Geslaagde winterklussendag

Op zaterdagmorgen 23 december 2017 waren er zo’n 40 leden van onze club naar Kleinhoven gekomen voor de winterklussendag. De vloeren en wanden van de kleedkamers werden geschrobd en de putjes schoongemaakt. Trainingsdoelen werden gerepareerd. Dug-outs werden schoongemaakt, alsmede de doelpalen van de velden. De bladeren werden verwijderd rondom de velden en op de daken van het clubhuis.De boegdelen van het clubhuis en ook de buitenkant van het witte huisje werden schoongespoten. In het witte huisje alsmede in (de keuken van) het clubhuis vond er ook een algehele schoonmaak plaats. Tuintafels werden schoongespoten en opgeruimd voor de winter. Een sleutelkastje met sleutelplan werd vervaardigd.

Kortom, vele klussen werden geklaard op deze zaterdagmorgen door een grote delegatie van de selectie van het 1e en het 2e (plus hun trainer en leiders), een groot deel van de selectie van JO<19-1 met hun trainer, een delegatie van het project Queen of Peace for Uganda, Myasa en een delegatie van de onderhoudsploeg plus het bestuur.

Dank jullie wel allemaal voor deze zeer geslaagde klussendag onder de bezielende leiding van het duo Henk van Zoeren met zijn compagnon Jan Haverkamp. Op deze wijze geeft een klussendag weer positieve energie.

Ik wens iedereen een fijne Kerst.

Willem van Vliet

Top