Gijs van Ginkel halve eeuw oud

Er zijn zo van die vijftigste verjaardagen, die geruisloos voorbij gaan. Alleen, bij sc Hoevelaken komen die niet al te vaak voor. Sowieso zijn er niet veel spelers die als actieve voetballer de halve eeuw bereiken en wanneer dat wel het geval is, is er altijd wel één of andere grappenmaker die daar aandacht aan wil besteden.

Op zaterdag 4 november 2017 is Gijs van Ginkel het ‘haasje’. Zijn vijftigste verjaardag, op donderdag 2 november 2017, wordt op Kleinhoven groots onder de aandacht gebracht. Uiteraard zijn daar zijn teammaten van Hoevelaken 7 voor verantwoordelijk. Alhoewel, het haasje? Zij die Gijs een beetje kennen zullen niet ontkennen, dat Gijs niet vies is van deze vorm van aandacht. Gijs geniet ervan om het middelpunt van de belangstelling te zijn en roept en passant zichzelf ook nog uit tot ‘Man van de Wedstrijd’.

Naast zijn vijftigste verjaardag heeft Gijs ook nog een ander feestje te geven. Wat hij waarschijnlijk zelf niet weet, en zijn teammaten dus ook niet, is dat hij op zaterdag 4 november 2017 precies twintig  jaar lid is van sc Hoevelaken. Volgens de ledenlijst is hij op 4 november 1997 geregistreerd als lid.

Hoevelaken 7 op zaterdag 4 november 2017.

Top