Handtekeningen geplaatst

Zaterdag 24 april 2021 was het bij sc Hoevelaken ‘tekenen bij het kruisje-dag’. Maar liefst vier contracten werden in de buitenlucht ondertekend. Zo gaat sc Hoevelaken komend seizoen voor het zesde seizoen verder met hoofdtrainer Harry Oussoren. Een half dozijn jaren hoofdtrainerschap is bij sc Hoevelaken een absoluut record. Maakt Harry Oussoren zijn zesde seizoen af, dan lost hij zijn voorganger Jan van den Heuvel af, die vijf aaneengesloten jaargangen hoofdtrainer was bij sc Hoevelaken.

Rondom de tafel zetten Ben Boekhout (20e), Dennis Willemsen (7e), Harry Oussoren (6e) en Jeffrey van der Horst (6e) hun handtekening voor een verbintenis in het seizoen 2021-2022.
Op de achtergrond figureert het dagelijks bestuur met vlnr secretaris Rob van der Marck, voorzitter Willem van Vliet en penningmeester Rudy de Rijk.

Ben Boekhout is ook komend seizoen trainer/coach van Hoevelaken 2. Voor deze clubman is het al het twintigste contract, dat hij bij sc Hoevelaken ondertekent. Twee termijnen was hij trainer/coach bij het hoogste jeugdteam, in augustus gaat Ben Boekhout zijn zevende seizoen in van zijn tweede termijn als B-trainer.

Dennis Willemsen gaat na de zomer van 2021 aan zijn zevende seizoen beginnen als verantwoordelijke voor Hoevelaken JO19-1.

De vierde man aan tafel is Jeffrey van der Horst, de medische man bij sc Hoevelaken. Hij gaat na de zomer zijn zesde seizoen in als verzorger bij de club.

Top