Hoevelaken 7 in het nieuw

Zaterdag 28 september 2019 brak er een nieuwe tijd aan voor de mannen van Hoevelaken 7. Op die dag werd het team in nieuwe trainingspakken gestoken door Pasha Döner Hoevelaken, de horecagelegenheid aan De Wiekslag. “Veel jongens van dit team komen vaak bij ons in de zaak”, zegt Ömer Özlu, die bij de uitreiking van de pakken aanwezig was. “Het is dan leuk om iets voor dit team te doen”.

Pasha Döner is inmiddels al bijna vijf jaar gevestigd aan De Wiekslag 11. “Ik vind het belangrijk om ook iets voor de gemeenschap te doen”, vindt Ömer dan ook.

Ömer maakt direct van de gelegenheid gebruik om personeel te werven. “We zijn altijd op zoek naar jonge medewerkers vanaf 16 jaar”, zegt hij. Jongeren die interesse hebben om bij Pasha Döner te werken kunnen met Ömer contact opnemen via 033-2580046 of bij de zaak langs gaan.

Genoemd telefoonnummer kan ook worden gebruikt voor bezorging aan huis in Hoevelaken, Nijkerkerveen, Hooglanderveen, Zwartebroek en Terschuur.

Hoevelaken 7 trad na de fotosessie op eigen veld aan tegen Batavia 4. De punten werden eerlijk verdeeld na een 3-3 eindstand.

Hoevelaken 7 toont de nieuwe trainingspakken die door Pasha Döner geschonken werden.
Staand vlnr: Robin van Breugelen, Jeroen Kluts, Kevin van Poolen, Brent den Harder, Jorn van den Berg, Salim Bektas, Ömer Özlu (sponsor van Pasha Döner), en Peter Richters. Knielend vlnr: Gerwin Koelewijn, Tom Bos, Blondy Zola, Martijn Verkoijen, Pepijn Bezembinder, Simon Tukker, Mitch van Breugelen.
Top