Hoevelaken JO13-2 kampioen

In een mistig Putten hebben de mannen van Hoevelaken JO13-2 een ruime overwinning geboekt op SDC Putten JO13-4. De 11-1 winst betekende tevens het kampioenschap voor de boys uit Hoevelaken, waarmee dit team zichzelf een mooi Sinterklaasgeschenk heeft geschonken. De JO13-2 is daarmee de eerste Hoevelakense kampioen in de najaarscompetitie van 2017. (Foto: Colinda van Vulpen)

Trainer/coach Hans Reitsma over deze wedstrijd en dit kampioenschap: “Vandaag moesten we vroeg uit de veren om in Putten in mist en kou tegen SDCP de “kampioenswedstrijd” te spelen. Na een snelle 2-0 voorsprong gaf het scorebord uiteindelijk 11-1 voor ons aan. Na afloop in de kleedkamer met spelers en alle meegereisde supporters feest met champagne en cupcakes. Daarna naar SCH voor patat en drinken. Vervolgens een toespraak van het jeugdbestuur met een medaille voor iedere speler en een beker voor het team. Daarna hetgeen de jongens het eigenlijk voor hebben gedaan: de rondrit op de platte kar door het dorp. En wat voor rondrit, we hebben het hele dorp gezien en waren na 3 kwartier pas weer terug bij het clubhuis. Echt fantastisch. Vanavond nog een feestje met ouders en spelers in een plaatselijke horecagelegenheid”.

Volgende week speelt JO13-2 de laatste wedstrijd onder leiding van hun vaste scheidsrechter Bas van Vulpen, die speciaal voor JO13-2 een mooi geel scheidsrechters tenue heeft aangeschaft. Hoevelaken zal dan van VVOG JO13-7 moeten winnen, om zonder puntverlies de competitie in de vijfde klasse af te sluiten. Het tweede Hoevelakense doelpunt in die wedstrijd betekent de 100e competitietreffer. Een mooi resultaat.

Daarna de winterstop, waarna JO13-2 in 2018 in een klasse hoger wederom een gooi gaat doen naar het kampioenschap. (Foto’s: Hans Reitsma)

 

Top