Hoevelaken MO13-1 in het nieuw gestoken

De meisjes van Hoevelaken MO13-1 lopen er sinds zaterdag 28 oktober netjes bij. De jonge voetbalsters werden in nieuwe trainingspakken gestoken en van nieuwe tassen voorzien door Rederij “Succes”.

Rederij “Succes” organiseert sinds 2013 vaartochten, vooral vanuit Soest. Deze rederij is een nevenactiviteit van de familie Van Hooft, in Hoevelaken voornamelijk bekend van het transportbedrijf aan de Hogebrinkerweg. Net als Maarten Bos, de afgevaardigde namens Van Hooft bij de uitreiking van de nieuwe kleding, heeft de familie Van Hooft een grote affiniteit met water en oude boten. Wanneer de mogelijkheid voorbij komt om een uit 1908 stammende stoomsleepboot op de kop te tikken, hoeft daarover niet lang te worden nagedacht. De boot is inmiddels omgebouwd tot het schip dat het nu is, zodat er vaartochten mee gemaakt kunnen worden vanuit de ligplaatsen Soest en Muiden. In de toekomst hoopt Rederij “Succes” het vizier meer te richten op Amersfoort.


Foto boven en onder, met en zonder kledingsponsor Maarten Bos namens Rederij “Succes”.
Achter vlnr: Jos Tolboom (leider), Danique Schotsman, Lieke Kamphorst, Sofie Wernsen, Fleur Bankert, Indy Veldhuis, (Maarten Bos, Rederij Succes), Anouk Tolboom, Daimy Doornenbal, Noor Kok, Corné Wernsen (coach).
Voor vlnr: Abigail Verkuil, Yasmine Grifthorst, Quinty Bezembinder, Anouk Bos, Roos van Ginkel, Maud van ’t Klooster, Jennifer Brugman, Leonne van de Bunt.

De Hoevelakense voetbalsters van MO13-1 zijn blij met deze sponsor. Na de gebruikelijke plichtplegingen stuurde Hoevelaken de MO13-1 van SDC Putten met een 3-0 nederlaag naar huis. Die overwinning was geen toeval, want na vijf wedstrijden staat dit team, dat voor het eerste deelneemt aan de competitie, zonder puntverlies bovenaan.

Coach Corné Wernsen bedankt namens sc Hoevelaken Maarten Bos van Rederij “Succes” voor hun sponsorbijdrage voor Hoevelaken MO13-1

https://www.rederijsucces.nl

Top