Hoevelaken verlengt contract met Eigenhuis Keukens. Op naar de twintig!

Al bijna twee decennia lang zijn voetbalvereniging sc Hoevelaken en Eigenhuis Keukens aan elkaar verbonden. Met nadruk spreken beide partijen met regelmaat hun tevredenheid uit over de samenwerking, vandaar dat op zaterdag 30 september 2017 de BFF’s voor de zevende keer sinds 1999 om de tafel zaten, om opnieuw een driejarig contract te ondertekenen. Eigenhuis Keukens blijft zodoende tot minimaal 2020 als hoofdsponsor aan sc Hoevelaken verbonden.

Eigenhuis Keukens is niet zomaar een hoofdsponsor van sc Hoevelaken. Naast de shirtsponsoring nodigt het bedrijf ook jaarlijks de vlaggenschepen van de mannen en de vrouwen uit voor een gezellige avond in het bedrijfspand aan De Wel. Verder mag de hoofdmacht van sc Hoevelaken per wedstrijdpunt in de competitie een bedrag reserveren voor een trainingskamp. Tenslotte kan er bij het bedrijf worden aangeklopt, wanneer er tussendoor een activiteit wordt georganiseerd.

Willem van Vliet, voorzitter sc Hoevelaken, Victor Klukkert, Eigenhuis Keukens en Léon Breuers, voorzitter sponsorcommissie sc Hoevelaken (vlnr) ondertekenen de zevende onderlinge sponsorovereenkomst, waarop uiteraard geproost moet worden.

Top