In memoriam: Bob de Roode

Sc Hoevelaken heeft kennis genomen van het overlijden van

BOB DE ROODE

op vrijdag 26 februari 2021.

Bob (23) was twaalf jaar lid van onze vereniging. Als vijfjarig jongetje begon hij in 2003 zijn voetbalcarrière bij de jongste jeugd van sc Hoevelaken. Bob doorliep de hele jeugdafdeling tot aan de seizoenvoorbereiding van Hoevelaken A1 in 2015. Een blessure noodzaakte Bob om zijn voetbalschoenen en keepershandschoenen in de wilgen te hangen.

In winterse omstandigheden wordt Bob, geknield uiterst links in keepersoutfit, op 13 december 2008 najaarskampioen met Hoevelaken E1.

Op de rouwkaart laat de familie van Bob het volgende weten:

Op vrijdag 5 maart nemen we om 14.30 uur in besloten kring afscheid van Bob in de Schaapskooi op het landgoed van Drakenburg, Dr. Albert Schweitzerweg 1 in Baarn.

Vanwege de beperking in aantallen, zouden we het heel fijn vinden als er buiten het landgoed vanaf 16.30 uur een erehaag wordt gevormd, zodat we met Bob er doorheen kunnen lopen. Willen jullie een roos meenemen?

Ook bieden we gelegenheid om het afscheid via een livestream te volgen: www.afscheidindeschaapskooi.nl/livestream38-050321

Ter nagedachtenis aan Bob zal er tot 5 maart een gedenkplaats zijn bij de voordeur van de sociëteit van het Utrechtsch Studenten Corps (Het Gele Kasteel, Janskerkhof 14 in Utrecht) waar men de mogelijkheid heeft om Bob te herdenken en eventueel bloemen neer te leggen, welke aan de familie zullen worden geschonken.

Correspondentieadres: Van Dedemlaan 20, 3871 TD Hoevelaken.

Bob de Roode, geknield in het midden, opnieuw in keepersoutfit, op 22 september 2012 met Hoevelaken B3.

Sc Hoevelaken wenst Paul, Madelon, Lotte, Daan, alsmede alle overige familie, vrienden, oud-teamgenoten en kennissen van Bob heel veel sterkte bij de verwerking van dit vroege verlies.

Top