In memoriam, Henk Willigenburg

Sc Hoevelaken heeft kennis genomen van het plotselinge overlijden van

HENK WILLIGENBURG

op 19 juli 2021.

Henk is in zijn jonge jaren speler in de jeugd van sc Hoevelaken. Hij is een echte linkspoot en daarmee van extra waarde voor de teams waarvoor hij uitkomt.

In de tachtiger jaren is Henk, bijnaam ‘Eus’, een tijdje jeugdleider bij onze club. Zijn eigen voetbalcarrière is al een poosje ten einde en samen met Jan van Deuveren wordt hij leider van onder anderen Hoevelaken C2.

Henk ‘Eus’ Willigenburg, staand uiterst links, wordt als leider van Hoevelaken C2 kampioen met dit team in april 1988.
Henk Willigenburg, staand links midden, luistert naar het kampioenspraatje van jeugdbestuurslid Joop Gerth tijdens het kampioenschap van Hoevelaken C2 in april 1988.

De weg naar sc Hoevelaken wordt in de loop der jaren minder, maar in de 21e eeuw is de eerste zaterdag van het nieuwe jaar heilig voor Henk. Henk is een trouw deelnemer aan de jaarlijkse klaverjasmarathon, als maat van Piet Braam. In de laatste editie, in 2020, hebben Henk en Piet met 10.872 punten 18 punten teveel om de poedelprijs mee naar huis te nemen.

Henk Willigenburg, links, is niet te beroerd om een tafel te versjouwen tijdens de klaverjasmarathon op 6 januari 2018.

Henk mocht slechts 59 jaar worden.

Sc Hoevelaken wenst alle gezins- en familieleden van Henk, alsmede zijn vrienden en kennissen veel sterkte met de verwerking van dit onverwachte verlies.

Top