In memoriam: Kees van Duijn

Altijd nadrukkelijk aanwezig
De stilte zal oorverdovend zijn.

Sc Hoevelaken heeft kennis genomen van het overlijden van

Kees van Duijn op 13 april 2007

KEES VAN DUIJN

op zondag 28 maart 2021. Kees werd 78 jaar.

Kees is in de zeventiger – en tachtiger jaren een vaste waarde voor vooral Hoevelaken 2, waarvoor hij jarenlang uitkomt. Kees is een robuuste centrale verdediger en als aanvoerder tevens de grote animator en organisator van het team. Zo regelt hij trainingspakken voor de spelers en organiseert hij voor zijn teamgenoten boerenkoolbijeenkomsten op de school waar hij werkt. Zwemspullen meenemen!

Hoevelaken 2 toont beginjaren tachtig de nieuwe shirts en trainingspakken, waarvoor Kees van Duijn, staand rechts, zich sterk heeft gemaakt.

Later gaat Kees ook deel uitmaken van de Hoevelakense Roadrunners, waarmee hij meerdere malen meedoet aan de 24-uursloop van Apeldoorn. Als duursporter loopt Kees meerdere marathons.
In de periode van voorbereiding op genoemde duurlopen heeft Kees de eigenschap om de uitwedstrijden van zijn voetbalteam niet per auto te bezoeken, maar hardlopend. Vervolgens speelt hij de gehele wedstrijd uit, om dan weer hardlopend naar Hoevelaken terug te keren.

Kees van Duijn, staand rechts, rond 1973 in de uitwedstrijd tegen Cobu Boys.
Kees van Duijn, liggend op de voorgrond, als deelnemer aan het cocktailtoernooi in 1985.

Halverwege de zeventiger jaren is Kees ook een paar jaar voorzitter van het jeugdbestuur van sc Hoevelaken.

Hoevelaken 2 wordt, met rechts staand Kees van Duijn, op 13 mei 1976 in de bloemetjes gezet vanwege het behaalde kampioenschap.
Samen met Jos Bouten, Theo Zuurman en Jan Baas verzorgt Kees van Duijn, met hoed, een sketch om invulling te geven aan de nieuwjaarsbijeenkomst 1976 van de club.
Kees van Duijn, geknield tweede van rechts, als deelnemer aan de gekostumeerde voetbalwedstrijden van sc Hoevelaken tegen de gemeente Hoevelaken.

Sc Hoevelaken wenst Margo, alle kinderen, hun partners en kleinkinderen alsmede alle vrienden en kennissen van Kees veel sterkte met de verwerking van dit verlies.

Top