In memoriam: Theo van Wandelen

Op zaterdag 20 januari 2018 krijgt sc Hoevelaken een bericht over het overlijden van

THEO VAN WANDELEN

 Theo is rond de eeuwwisseling een aantal jaren actief voor sc Hoevelaken. In de zomer van 1998 treedt hij binnen in het kader van sc Hoevelaken als groepsleider van de A-junioren. Twee jaar later wordt het groepsleiderschap van de B-junioren aan zijn takenpakket toegevoegd. Als groepsleider A- en B- junioren maakt Theo tot halverwege het eerste decennium van deze eeuw deel uit van het jeugdbestuur. Wanneer zijn zoon Guido bij de A-junioren komt te voetballen, rond 2007, dan wordt Theo leider van Hoevelaken A2.

Theo is niet alleen voetbalorganisatorisch bij sc Hoevelaken betrokken, hij verleent ook hand-en-span diensten, wanneer er een feestje valt te vieren. Als kok heeft Theo de culinaire bekwaamheden om iets moois en lekkers op tafel te zetten en daarvan heeft sc Hoevelaken een aantal malen sterk kunnen profiteren.

Theo is inmiddels al een tiental jaren niet meer bij sc Hoevelaken betrokken, maar zijn pretoogjes staan nog altijd in herinnering bij velen, die met Theo hebben mogen werken. Helaas heeft hij de strijd tegen darmkanker niet kunnen winnen. Theo mag slechts 66 jaar worden.

Sc Hoevelaken wenst alle gezinsleden, familieleden, vrienden en kennissen van Theo veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

De uitvaartdienst is op donderdag 25 januari 2018 om 10.30 uur in de aula aan het Kerkepad. Na de dienst is er gelegenheid tot condoleren.
Theo zal aansluitend in besloten kring worden gecremeerd.

Top