In memoriam: Wil Groen

Sc Hoevelaken heeft kennis genomen van het overlijden van

WIL GROEN

op vrijdag 18 juni 2021.

Wil is in de zeventiger – en tachtiger jaren als voetballer een vaste kracht bij de veteranen, in zijn tijd nog uitkomend in een officiële veteranencompetitie. Hij behoort tot de voetballers uit de categorie ‘nadrukkelijk aanwezig’ en mag zeker tot de gangmakers worden gerekend. Zonder een grap en een grol kon er niet gevoetbald worden.

Wil Groen, geknield uiterst rechts, als speler van het veteranenteam.
Wil Groen, staand tweede van links, opnieuw als speler van het veteranenteam.
Wil Groen, staand vierde van links, is erbij wanneer de veteranen nieuwe tassen krijgen van Jonker, tweede helft jaren tachtig.

Naast het voetballen heeft Wil halverwege de jaren tachtig grote waarde voor sc Hoevelaken. Hij behoort tot de groep vrijwilligers die een stevige hand hebben bijgedragen aan de bouw van het nieuwe clubhuis op Kleinhoven. Mede dankzij hem zitten we er warmpjes bij in de kantine.

Wil Groen als één van de vrijwilligers die zich bezig hield met de aanleg van de verwarming bij de bouw van het nieuwe clubhuis in 1986.
Wil en Riek Groen, links, tijdens de bedankavond voor alle vrijwilligers die hebben meegeholpen aan de bouw van het clubhuis.

Wil mocht 84 jaar worden.

Wil Groen, staand vierde van links, als deelnemer aan het cocktailtoernooi in 1985.

Sc Hoevelaken wenst de gezins- en familieleden van Wil, alsmede zijn vrienden en kennissen veel sterkte toe met de verwerking van dit verlies.

Top