Internationaal jeugdtoernooi: de herinnering blijft

Meer dan een jaar is de internationale toernooicommissie druk, om voor een fantastisch voetbalfestijn te zorgen. Vervolgens knipper je tijdens het Hemelvaartsweekend tweemaal met je ogen en blijven slechts de foto’s en herinneringen over. Zo snel gaat dat.

Wat is er gebeurd, tijdens het moment van ogen knipperen? Jongeren (m/v) uit vier verschillende landen hebben twee mooie voetbaldagen mogen beleven, waarin ze hun talenten en enthousiasme hebben mogen tonen. Er hebben mooie gesprekken plaatsgevonden in verschillende talen. Oude herinneringen zijn opgerakeld, overzeese vriendschappen aangehaald. Een cordon aan vrijwilligers staat paraat, om de commissie organisatorisch, arbitrair, culinair of op welke wijze dan ook te ondersteunen. Kortom, een evenement dat al 27 jaar bij sc Hoevelaken hoort en waarvoor de huidige commissie, net als alle voorgaande commissies, alle lof verdient.

 

Hulde voor Simone Buitink, Jeroen Venema, Carla Welgraven, Henriëtte van Dusschoten, Eduard Koster (vlnr) en alle vrijwilligers voor een prachtig internationaal jeugdtoernooi 2018.

Foto’s van de tweedaagse zijn te zien, door op bijgaande linken te drukken.

Vrijdag 11 mei 2018

Zaterdag 12 mei 2018

Top