JO15-2 sluit seizoen af met doelpuntrijke derby tegen Veensche Boys.

Vandaag had de JO15-2 de afsluitende wedstrijd van een heel apart seizoen. Tegen de JO15-2 van Veensche Boys werd met 5-2 verloren. Dat was echter een hele mooie uitslag gezien de ontwikkelingen dit seizoen. We dachten het seizoen als JO14-2 te starten, maar bij de indelingen bleek dat we een soort van rondreis door heel Gelderland moesten gaan maken. Vertrektijden van 07:15 uur zouden meer regelmaat dan uitzondering zijn. Gauw besloten om dan in de JO15-competitie uit te komen. Veel regionale derby’s leken we nu te gaan spelen. Na drie wedstrijden beker en drie in de competitie werden we echter helaas weer stil gelegd. Acht maanden volgden waarin we alleen maar trainden en onderlinge wedstrijden speelden. Uiteindelijk werd er deze maand toch nog verrassend afgesloten met drie leuke wedstrijden in de regio-cup. Eigenlijk al zin in vakantie, maar achteraf was het heerlijk om weer ergens voor te spelen. Met een paar hele mooie en attractieve  wedstrijden, waarin we 13 goals wisten te maken, sluiten we dit seizoen op een goede wijze af.

Ondanks de Corona  was het een mooi seizoen waarin de groep een goede ontwikkeling heeft doorgemaakt, we toch veel plezier hebben beleefd aan trainingen en alle activiteiten zoals footgolf en vorige week nog de voetbalspelen.

Volgend seizoen gaan we, met een groot deel van het team, het tweede jaar als JO15-2 beleven. Dit keer wel tegen leeftijdsgenoten en dat belooft een mooi seizoen te worden, als we kijken naar de stappen die dit jaar gemaakt zijn. Aron en Veronique gaan volkomen verdiend de JO14-1 versterken.

Milan, Thijs, Cas, Levi, Hans, Tim, Quinten, Aron, Veronique, Lars, Michael, Joris, Jack en Mees en alle vrijwillige grenzen, bedankt voor jullie inzet dit seizoen en tot volgend jaar!

Sander te Hoonte

Top