JO19-1 houdt punten in Hoevelaken

Dit keer was het vv Unicum dat de weg naar Sportpark Kleinhoven had gevonden. In de week voor deze wedstrijd was er veel contact over en weer aangezien de ploeg uit Lelystad lastig een elftal op de been zou kunnen brengen. Uiteindelijk ging de wedstrijd gelukkig door en kon er op een winderig Kleinhoven gespeeld worden.

Door: Martin Bouw

Vooraf was het duidelijk dat er vandaag gewonnen moest worden. Met een tweetal wedstrijden gespeeld en hetzelfde aantal punten behaald waren de 3 punten hard nodig. In de bespreking werd dit ook duidelijk aangegeven.

De wedstrijd was er een die niet als historisch de boeken in zal gaan. De gasten parkeerden de bus en Hoevelaken kon er maar moeilijk voetballend doorheen komen. Uiteindelijk was Mats na een prima aanval het eindstation en schoot hard binnen,1-0. Na balverlies van Hoevelaken was het toch Unicum dat uit het niets de 1-1 liet aantekenen.

Na een aantal wisselingen in de rust, Jesse en de goed spelende Jelle Bos bij zijn debuut kwamen in het veld. De tweede helft begon iets beter, maar zeker hoogstaand was het niet. De ploeg uit Lelystad kwam op 1-2 maar deze werd door de scheidsrechter (sterk fluitend) afgekeurd wegens een handsbal.

Op de counter maakte Jesse even later gebruik van zijn snelheid en zoals vaker dit seizoen liet hij de 2-1 aantekenen.

Daarop volgende een aantal mogelijkheden voor Hoevelaken en Unicum probeerde het met een slotoffensief maar de stand 2-1 bleef op het bord staan.

Een paar minuten voor het einde moest Stan nog naar het ziekenhuis in verband met een arm uit de kom. Sterkte Stan!

Ook gaat onze dank weer uit naar de JO 19-2 en JO 17-1 voor het leveren van Mylan, Jelle en Tein!

Nu een tweetal weken rust en dan zal er op 7 maart aangereden worden in Zwolle tegen WVF.

Top