JO19-1 start in nieuwe tenue met drie punten op Sportpark Kleinhoven.

De start van de competitie kon niet beter beginnen voor Hoevelaken JO19-1 door de drie punten in Hoevelaken te houden.

Ingestuurd door: Martin Bouw

Het samenzijn begon al rond 12.00 uur, want vandaag was niet alleen de start van de competitie, de mannen van de JO19-1 werden ook geheel in het nieuw gestoken voor de komende seizoenen.

Het was al enkele maanden bekend maar ISCA Nederland B.V en Millennium Sports hebben zich voor drie jaar aan de JO19-1 verbonden en dus werden er bij de sponsoren op locatie nog verschillende foto’s geschoten.

Achter vlnr: Rudi Roest (elftaleider), Joep Timmerman, Dennis Willemsen (trainer/coach), Hedwynn ten Brink, Paul Eleveld, Mark Kijlstra, Max ter Heerdt, Mats van de Ree, Jesse Tomassen, Jamey Buitink, Daan Vinke, Martin Bouw (assistent trainer/coach), Milan Hak, Eric Kijlstra (assistent scheidsrechter).
Voor vlnr: Hayke van de Bunt , Jelle Bos , Evan van Duin, Floyd Scholten, Wilco de Vaal, Tein Schuiteman, Ole Spaan en Diego Lokhorst.

De wedstrijd verliep op een druk bezocht hoofdveld voorspoedig. Vooraf wist Hoevelaken dat Lelystad een niet al te beste voorbereiding had gedraaid dus vloog Hoevelaken er direct op. De mannen uit Lelystad stonden goed georganiseerd en het was lastig om een gaatje te vinden. Na een goede aanval en een kopbal van Ole Spaan leek de 1-0 te vallen, maar deze kans werd gemist. Na een kleine 20 minuten spelen werd het dan toch 1-0. Na een prima actie schoot Daan Vinke beheerst de bal in de hoek. Lelystad verdedigde prima en dus bleef het tot de thee 1-0.

In de tweede helft bleek Lelystad niet bestand meer tegen de druk van Hoevelaken. Ondanks het warme weer hadden de mannen er nog steeds zin in. Een afstandsschot van Max ter Heerdt bleek iets meer effect te hebben dan gedacht en deze werd bekroond met een goal: 2-0. De 3-0 kwam weer van de voeten van Daan Vinke na een prima actie aan de linkerzijde van Hoevelaken. Na enkele kansen gemist te hebben kwam de 4-0 van de voet van een speler van Lelystad. Na deze goal was het verzet geheel gebroken aan de zijde van Lelystad. De 5-0 liet niet veel langer op zich wachten en Milan Hak schoot zichzelf met een gericht schot ook op het scorebord. Het slotakkoord kwam van Lelystad want wederom schoten zij een bal in het eigen doel.

Al met al een prima dag voor het vlaggenschip van de jeugd en volgende week wacht een zware wedstrijd in Apeldoorn tegen CSV om 15.30.

Top