JO19-1 vertrekt met een punt uit Zwolle

Na een tweetal weken niet gespeeld te hebben mocht Hoevelaken aantreden bij de voetbalclub WVF in Zwolle.

Door: Martin Bouw

Op vrijdag gaf Mark aan helaas niet te kunnen spelen en Roan (na een periode blessureleed weer terug, mocht 45 minuten maken) was het even puzzelen wat het vandaag zal gaan worden. Gelukkig mocht Tein van de JO19-2 spelen en die stond meteen in de basis. Mark gaf op zaterdag een belletje dat de koorts stukken minder was en plaats kon gaan nemen op de bank.

De wedstrijd in Zwolle begon niet al te goed, De grootste en meeste kansen waren voor de thuisploeg, maar lange tijd bleef de brilstand op het bord staan. Hoevelaken stelde het eerste kwartier teleur, maar ondanks dat matige spel kwamen er toch nog grote kansen voor Max, Jesse en Tristan. Aan het einde van eerste helft was het toch een schitterend afstandsschot dat onhoudbaar was voor Wilco en ging WVF met een 1-0 voorsprong de rust in.

In de rust werd er door Hoevelaken een tweetal wissels gedaan en dat resulteerde in de tweede helft tot veel beter spel en gelukkig de 1-1. Roan kreeg de bal in de diepte van Tein en verschalkte één op één de keeper van WVF.

Na de goal kende Hoevelaken een prima fase, maar gescoord werd er niet. Twintig minuten voor tijd moest WVF met 10 verder na een schandalige overtreding van de nummer 9. In die fase kreeg Hoevelaken een aantal mogelijkheden, maar ook aan de andere kant werden er opgelegde kansen gemist. Na 90 min floot de scheidsrechter voor het einde met een stand van 1-1.

Dit betekende wederom dat er lastig te winnen valt van Hoevelaken en de JO19-1 nog prima mee blijft doen voor promotie.

As zaterdag is iedereen weer welkom op sportpark Kleinhoven want dan trappen we af om 14.30 tegen Schalkhaar.

Top