JO8-7 in het nieuw

Het is zaterdagmorgen 6 maart 2021. Het zonnetje schijnt en het is licht koud. Perfect voetbalweer. De Hoevelakense jongste voetbaljeugd is al vroeg op het vernieuwde kunstgrasveld te bewonderen in een onderling toernooitje. Hoevelaken JO8-7 is één van de teams dat druk in de weer is. De spelers voetballen in hun nieuw verkregen trainingspakken. Coach Rob van Arnhem begeleidt de jongens en moedigt ze op alle manieren aan. “Dit is zoals de spelers het voetbal van nu kennen”, zegt hij. Oftewel: waarom zou je einden reizen voor een wedstrijdje, terwijl je op je eigen complex evenveel plezier hebt. Het zou de winst kunnen zijn van de corona: de jongste jeugd gaat niet meer op pad, maar speelt op de eigen accommodatie onderlinge wedstrijdjes. Pas op een wat oudere leeftijd wordt de regio ingetrokken voor duels tegen andere verenigingen.

Hoevelaken JO8-7 in nieuwe trainingspakken en met nieuwe tassen van you lease support. Voor vlnr: Victor Lecluse, Liam van Arnhem, Florian Meeuwesen, Kim Wijnberg, Summer Peters, Sam van Eijkelenburg, Michael Kuipers, Seth Vink. Achter vlnr: Sponsor Daniel van Dormael (You lease support) en Rob van Arnhem (coach).

Hoe dan ook, het bezoek aan Kleinhoven is voor een teamfoto van Hoevelaken JO8-7. Het bedrijf You Lease Support uit Amersfoort heeft het team voorzien van nieuwe trainingspakken en tassen en dat moet natuurlijk worden vastgelegd. Het Amersfoortse bedrijf kent verschillende vormen om een auto te leasen, al is een auto bij het spelen van onderlinge wedstrijden natuurlijk niet nodig. Informatie over het bedrijf is te vinden op: www.youleasesupport.nl.

Top