Kleding inname

Beste leiders en trainers,

Helaas is het voetbalseizoen eerder afgelopen door het Coronavirus. Gelukkig heeft de overheid in de afgelopen periode versoepelingen in de vastgestelde maatregelen aangebracht.  Hierdoor kan jeugd tot met 12 jaar weer trainen en de jeugd vanaf 13 jaar weer buiten sporten in groepsverband met een onderlinge afstand van 1,5 meter. Tot 1 september worden er geen wedstrijden gespeeld en de kantine en kleedkamers blijven gesloten.

Om te zorgen dat we op 1 september klaar zijn voor het nieuwe voetbalseizoen wil ik in juni 2020 beginnen met het verzamelen van de kleding en materialen. Ik laat jullie zo spoedig mogelijk weten wat de data en tijden zijn. De kleding en materialen moeten worden ingeleverd in de kantine. Hierbij zullen we ons houden aan de richtlijnen van de RIVM.

Bij de uitlevering van de kleding hebben jullie een inventarisatielijst ontvangen. Op deze lijst kan je precies zien wat er aan kleding/materialen ingeleverd moet worden. Heb je deze lijst niet meer? Stuur dan een e-mail naar kledingschoevelaken@hotmail.com. Ik stuur de inventarisatielijst dan nog een keer op. Uiteraard hoeft de kleding/materialen die door jezelf zijn aangeschaft niet te worden ingeleverd.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Groeten,

Marc Welgraven.

0627909705

kledingschoevelaken@hotmail.com

Top